Ce cadou neobișnuit i-a făcut prințesa Diana prințului William când a împlinit 13 ani

De Claudia Grigore, pe
Printre toate poveștile și secretele întunecate care au ieșit la suprafața la 20 de ani de la moartea prințesei Diana, una dintre ele arată caracterul adevărat la prințesei inimilor.

Se pare că prințesa Diana avea mult umor și îi plăcea să îi pună în dificultate pe băieții ei. Conform fostului bucătar al prințesei Diana, Darren McGrady, prințesa Diana ar fi comandat un tort în formă de sâni pentru ziua de naștere a prințului William.

La această petrecere au fost invitate Claudia Schiffer, Christy Turlington și Naomi Campbell, cele mai cunoscute supermodele ale anilor 90.

Darren va lansa o carte “The Royal Chef at Home” în care va povesti mai multe despre viața trăită alături de prințesa Diana.

“Am venit la muncă în dimineața aceea și când am deschis frigiderul am observat cei mai mari sâni pe care i-am văzut vreodată în viața mea. Prințesa comandase un tort în formă de sâni pentru petrecerea de ziua lui William. Nu știam nimic despre asta, așa că l-am întrebam pe majordom ce e asta și mi-a confirmat că prințesa Diana cumpărase tortul pentru ziua lui William.” – a declarat Darren McGrady.

Bucătarul a mai adăugat “Prințesa adora să-i pună în situații jenante pe cei din jurul ei, dar într-un sens amuzant. William s-a înroșit când a văzut tortul.”

William avea 15 ani și Harry 12 cândși-au pierdut mama pe 31 august 1997. Prințesa Diana avea 36 ani.

Familia regală va apărea într-un documentar despre zilele ce au urmat după moartea prințesei Diana. Documentarul Diana, 7 zile  va avea 90 minute și va fi transmis de BBC1.

Sursa foto Northfoto

Citește și Motivul pentru care Prințesa Diana își pleca privirea în public

Citește și Cum ar fi arătat Prințesa Diana la 56 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter