Ce cadou a primit Lidia Buble de ziua ei de la Răzvan Simion: ”Sunt încă în stare de șoc”

De Mădălina Manole, pe
Lidia Buble și-a sărbătorit ziua de naștere. Artista a împlinit 26 de ani pe data de 9 iunie, iar iubitul său, Răzvan Simion, i-a făcut un cadou, pe cât de impresionant, pe atât de scump.

Lidia Buble a primit de la Răzvan Simion un cadou care valorează, nici mai mult, nici mai puțin, de 30.000 euro, relatează click.ro. Prezentatorul de televiziune a surprins-o cu un bolid de lux, de culoare roșie, dar și cu o geantă de firmă pe care este inscripiționat numele artistei.

Lidia Buble si razvan simion

Lidia Buble, emoționată peste măsură, și-a împărtășit bucuria imensă cu fanii, postând un mesaj pe contul de socializare: „Sunt încă în stare de șoc. Cel mai divin cadou! Mașina la care visez de o viață. Nu mai am cuvinte…Te iubesc! Plââââââng!”,  – a scris artista în dreptul fotografiei.

Lidia Buble cadou masina

Lidia Buble și Răzvan Simion formează unul dintre cele mai frumoase, solide și energice cupluri din showbizz-ul autohton. În ciuda diferenței de vârstă de aproape 13 ani, cei doi sunt împreună de mult timp și au reușit să depășească toate obstacolele întâmpinate, însă nu se gândesc la căsătorie deocamdată. Lidia Buble nu l-a prezentat pe Răzvan Simion părinților, însă artista i-a cunoscut copiii din prima căsnicie și reușesc să se înțeleagă destul de bine.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter