Ce au făcut Oana și Viorel Lis când au ieșit din izolare

De Unica.ro, pe
Oana și Viorel Lis au decis să se autoizoleze la începutul lunii martie, pentru a se proteja de COVID-19. Acum, că măsurile împotriva coronavirusului s-au mai relaxat, cei doi au decis că este timpul să iasă și ei din izolare și să reintre în rândul lumii.

Fostul primar al Capitalei și soția acestuia au revenit rapid la vechile lor obiceiuri. Mai exact, imediat ce și-au făcut curaj pentru a ieși din casă, cei doi au mers la o sală de jocuri, mai exact la păcănele.

„Am fost și eu pentru prima dată la păcănele, cum zicea lumea, acolo se formează și un grup de prieteni cu care ne era dor să ne vedem. Sunt noi reguli, cu mască, să te dezinfectezi, dar siguranța este cea mai importantă, dar în același timp nu putem trăi într-o cutie, într-un beci”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

După o lungă perioadă petrecută în casă, Oana petrece acum tot mai mult timp afară.

Citește și: EXCLUSIV. Momentul penibil prin care a trecut Bogdan Vlădău când a cerut-o în căsătorie pe Gina Chirilă

„Mă duc la terase cu prietene aproape zilnic, ies și singură, vreau să zic. A venit și Viorel o dată cu mine la un restaurant, la o terasă, dar lui nu îi place să iasă, mie îmi place foarte mult”, a mai spus ea, citată de Spynews.

De asemenea, aceasta a povestit că perioada izolării a fost una dificilă și din prisma tratamentului lui Viorel, multe medicamente fiind greu de găsit.

„Sunt foarte fericită că am trecut cu bine de această perioadă, sincer dacă mai vorbesc mult despre asta îmi dau lacrimile. A fost foarte, foarte greu. La început nu se găseau pastilele pentru Viorel, el are diabet și alte boli, teama de a nu lua boala, să stai numai în casă”, a subliniat Oana Lis.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Oana și Viorel Lis.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter