Ce au făcut Kate Middleton și Prințul William după ce au aflat că Meghan Markle a devenit mamă pentru a doua oară

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 iunie 2021, 17:40

Meghan Markle (39 de ani) a dat naștere unei fiice, Lilibet-Diana Mountbatten Windsor, pe 4 iunie 2021, într-un spital din Santa Barbara, California. Fosta actriță și Prințul Harry (36 de ani) mai au împreună un fiu, Archie Harrison, în vârstă de doi ani.

Lilibet este alintul folosit de regretatul Prinț Philip pentru Regina Elisabeta a II-a (95 de ani). Prințul Philip, bunicul lui Harry, s-a stins din viață pe 9 aprilie 2021, la vârsta de 99 de ani. Așadar, perechea a ales un prenume care îi onorează pe ambii bunici ai lui Harry. Al doilea prenume i-a aparținut regretatei Prințese Diana (n. 1961 – d. 1997), mama lui Harry.

Ce au făcut Kate Middleton și Prințul William după ce au aflat că Meghan Markle a născut

După aflarea veștii, pe contul lor oficial de Instagram, Kate Middleton (39 de ani) și Prințul William (38 de ani) au scris: „Suntem extrem de încântați de vestea fericită că bebe Lili a venit pe lume. Felicitări lui Harry, Meghan și Archie”. Mesajul a apărut în dreptul unei fotografii alb negru surprinse în timpul sarcinii fostei actrițe.

O sursă a dezvăluit în exclusivitate pentru Us Weekly că Ducii de Cambridge „au fost informați referitor la naștere și i-au trimis lui Lilibet un cadou”. Kate și William au împreună trei copii, Prințul George (7 ani), Prințesa Charlotte (6 ani) și Prințul Louis (3 ani).

În toamna anului 2020, Meghan a dezvăluit că a pierdut o sarcină. „Știam, în timp ce-mi strângeam primul născut în brațe, că pierdeam al doilea copil”, a scris Meghan într-un articol publicat în New York Times.

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

Ce semnificație a avut rochia purtată de Meghan Markle în interviul pentru Oprah

Ce părere are Prințul Charles despre interviul oferit de Meghan Markle și Prințul Harry

Harry și Meghan își anunțau retragerea din rolul de membri seniori ai familiei regale britanice la începutul anului 2020. Ca o consecință a acestei decizii, perechea a încetat să mai beneficieze de securitate și finanțare din partea Casei Regale. Mai mult decât atât, perechea și-a pierdut și titlurile regale.

În martie 2021, Meghan și Harry i-au oferit jurnalistei Oprah Winfrey (67 de ani) un interviu în care au dezvăluit motivele din cauza cărora au luat decizia de a se retrage.

Printre multe altele, Meghan a dezvăluit că Ducesa de Cambridge a făcut-o să plângă înaintea nunții cu Harry, că s-a simțit captivă, că a avut gânduri sinucigașe și că, deși a cerut ajutor, nu l-a primit, și că nuanța pielii lui Archie ar fi fost unul dintre motivele din cauza căruia micuțul nu a primit un titlu regal.

Din vara anului 2020, Meghan, Harry și Archie locuiesc în Santa Barbara, California, SUA. În același cartier exclusivist locuiesc Oprah și Ellen DeGeneres (63 de ani).

Relația dintre Meghan și Harry a început în anul 2016. În noiembrie 2017, perechea s-a logodit, nunta având loc 6 luni mai târziu, în mai 2018. Un an mai târziu, Meghan și Harry au devenit părinții lui Archie.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter