Ce-a făcut Prințul Charles la câteva ore după înmormântarea tatălui său, Ducele de Edinburgh

De Unica.ro, pe

Prințul Charles a plecat la conacul său din Welsh pentru a fi departe de ochii presei, după decesul tatălui. Potrivit reporterilor de la Daily Mail, Charles a plecat spre Welsh la 24 de ore după funeraliile tatălui său, Prințul Philip, care au avut loc sâmbătă, 17 aprilie.

Prințul Cahrles ar fi plecat imediat după ce stat de vorbă cu cei doi fii ai săi, William și Harry, în incinta castelului Winsdor. Din câte se pare, cei trei au încercat “o reconciliere” după scandalul provocat în urma controversatului interviu pe care Prințul Harry și Meghan Markle i l-au acordat celebrei Oprah Winfrey. Prințul Charles și Prințul William s-au întâlnit departe de văzul curioșilor cu Prințul Harry pentru a vorbi despre scandalul momentului legat de acel interviu.

Ce-a făcut Prințul Charles la câteva ore după înmormântarea tatălui său, Ducele de Edinburgh

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

„Evident, după reacția oamenilor din întreaga lume la interviul cu Oprah, trebuie recâștigată încrederea tuturor. După înmormântare nu a avut loc o întâlnire a membrilor familiei regale de pomenire a Prințului Philip, dar Charles, William și Harry au profitat de momentul întâlnirii în cadrul funeraliilor pentru a discuta, după multe luni în care nu au vorbit”, a explicat un mebru din staf-ul fmiliei regale, potrivit Daily Mail.

Miercuri, 21 aprilie, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, mama prințului Charles, a împlinit vârsta de 95 de ani. Regina și-a petrecut ziua într-un cadru restrâns, cu o parte a familiei, având în vedere perioada de doliu în care se află după moartea soțului ei, Ducele de Edinburgh, cu care a fost căsătorită mai bine de 73 de ani.

Foto – Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter