Ce a făcut Ioana Simion înainte de scandalul cu Ilie Năstase: „A ieșit cum era mai rău”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 12 ianuarie 2021, 11:59

Pentru Ilie Năstase și Ioana Simion, anul nu a început într-o manieră prea armonioasă.  La finalul săptămânii trecute, Ilie și Ioana au avut o ceartă violentă, în urmă căreia actuala soție a fostului mare tenismen a chemat Poliția. Acum ies la iveală noi detalii legate de acest scandal și din câte se pare, chiar înainte de sărbători, Ioana a fost într-o scurtă vacanță în Istanbul, cu fiul ei, Theodor (24 de ani) și iubita lui, iar apoi la munte cu prietenele, dar fără Ilie Năstase.

„După Istanbul am fost la munte cu câteva prietene şi, când m-am întors, l-am simţit încărcat negativ şi în ciuda tentativelor mele de a dezamorsa situaţia, a ieşit cum a fost mai rău”, a spus Ioana Simion, potrivit playtech.ro.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

Ioana a explicat și care a fost reacția fiului ei când a auzit de ceartă.

„Nu vă pot dezvălui totul, dar, normal, Theodor, s-a arătat extrem de surprins de cele întâmplate. Mi-a cerut să chibzuiesc bine la ceea ce voi face, adaugând că nu doreşte să pună o presiune suplimentară pe umerii mei. Ca mamă, îmi doresc ca eu şi fiul meu să ne putem pune capul liniştiţi pe pernă şi adormi în pace, în casa noastră. Pe de altă parte, să ignor povestea dintre mine şi Ilie, e din nou foarte greu”, a adăugat Ioana.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter