Ce a făcut Alexandru Ciucu de ziua Alinei Sorescu după ce s-a zvonit că ar divorța

De Unica.ro, pe

Alina Sorescu a împlinit pe 14 iulie 2021 frumoasa vârstă de 35 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, artista a fost răsfățată de cele mai dragi ersoane din viața ci cu surprize și cadouri care mai de care mai frumoase. Soțul Alinei, designerul vestimentar Alexandru Ciucu (45 de ani) i-a oferit acesteia un buchet superb cu 35 de trandafiri, pentru a simboliza vârsta pe care a împlinit-o. Ciucu i-a transmis artistei și o urare frumoasă, prin intermediul rețelelor sociale.

“La mulți ani, mami @alina_sorescu_official, te pupăm și te iubim! #35 #14iulie”, este mesajul postat de creatorul de modă, pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei poze în care apare el și cei doi copii pe care îi are cu Alina Sorescu, Carolina (7 ani) și Ana Raisa (5 ani).

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexandru Ciucu (@alxciucu)

Citeşte şi: Mirela Vaida, fotografii rare cu soțul ei. Cum arată și cu ce se ocupă partenerul de viață al vedetei

Citeşte şi: Speak și Ștefania, anunț de zile mari din New York: „Uite, mamă, tată! Am reușit!”

Citeşte şi: Cum își câștiga Nadine banii în tinerețe, pe când era în SUA

Citeşte şi: Cum arată astăzi fiul Romaniței Iovan. Băiatul are 15 ani și are licență de pilot de raliu

Zvonurile de divorț dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

În ultimele săptămâni, în presa mondenă au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi ar divorța. Totul a pornit după ce Alexandru a fost fotografiat de paparazzi plimbându-se prin București în compania unei femei blonde. Ulterior, Alexandru ar fi intrat alături de blondă într-un apartament.

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a declarat Alina despre imaginile apărute în presă.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter