Cauza morții lui Costin Mărculescu

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 11 iunie 2020, 15:34
Costin Mărculescu a fost găsit mort în casa sa, miercuri seară, după ce vecinii au anunțat că din apartamentul actorului vine un miros ciudat, iar câinele lui latră în continuu de câteva zile. Potrivit unor surse de la INML, acesta ar fi decedat în urma unui infarct.

Se pare că Mărculescu a murit în urmă cu două – patru zile, au declarat sursele de la Institutul Național de Medicină Legală pentru Libertatea. Legiștii au tras această concluzie „ținând cont de starea de putrefacție în care intrase cadavrul”.

Chiar și Mara Bănică, o bună prietenă de-a actorului, a afirmat că ea consideră că, deși avea probleme finianciare și intrase în depresie, Costin Mărculescu nu s-ar fi sinucis, ci ar fi suferit un infarct, el având de câțiva ani probleme cu inima.

Citește și: Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu postat pe rețelele de socializare

„Doar autopsia, care este în derulare, va stabili cauza morţii”, au afirmat aceleași surse de la INML pentru Libertatea.

La autopsie vor fi preluate și probe pentru toxicologia generală, iar analizele vor arăta dacă Mărculescu a consumat alcool, medicamente sau substanţe interzise.

Cazul a intrat în atenţia Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, care face cercetări pentru moarte suspectă.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter