Catrinel Menghia a vorbit pentru prima oară de divorțul de soțul său

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 24 septembrie 2019, 12:47
Catrinel Menghia este actriță și model de succes, mândrindu-se cu o carieră internațională, însă puțini știu că frumoasa româncă a trecut printr-un divorț traumatizant.

Catrinel Menghia a divorțat la doar 26 de ani de Massimo Brambati, bărbatul alături de care a stat 7 ani și care a mințit-o în cel mai dureros mod cu putință. Înșelată de soț, Catrinel Menghia a plecat din casa în care locuia cu acesta, cu mâinile goale și extrem de dezamăgită: „M-am îndrăgostit aşa de el și de situație, avea un copil mic. Mă păcălea pe mine că de fapt fetița stă mai mult cu el pentru că mama nu prea o vrea. Au fost șapte ani frumoşi de căsnicie şi după aceea s-au întamplat nişte lucruri!”, – a spus Catrinel Menghia, la radio, potrivit Spynews.

„Când am ieşit din casă în noaptea cu pricina am știut că nu am să mă mai întorc. Am aflat că m-a mințit în ultimii doi ani din viață, totul s-a întâmplat printr-un mail spart. Am fost dezamăgită, nu era una, erau multe. S-a întamplat prea repede şi am fost dezamăgită!”, – a mai spus Catrinel Menghia.

Catrinel Menghia, cunoscută în afară cu numele de Catrinel Marlon, în vârstă de 33 de ani, trăiește o poveste de dragoste de 8 ani cu producătorul de filme Massimiliano Di Lodovico. Actrița a devenit mămica unei fetițe, pe nume Caroline, în luna februarie a acestui an. Celebrul model de talie internațională a divorțat de Massimo Brambati, în 2011.

Vezi imagini cu Catrinel Menghia în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter