Câți bani a strâns la nuntă Teodora, fiica lui Gigi Becali

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 16 octombrie 2019, 13:40
Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a căsătorit în weekendul care a trecut cu alesul inimii sale, Mihai Mincu, zis și “Prințișoru’ din Dobroești”. Așa cum era de așteptat, nunta, care a avut loc la Palatul Snagov, a fost una cu mult fast și cu peste 700 de invitați.

Gigi Becali i-a făcut toate poftele fiicei sale. După ce a cheltuit 500.000 de euro pentru organizarea evenimentului, patronul FCSB a decis să le dea mirilor un cadou incredibil. Acesta ar fi pus 1 milion de euro într-un cont comun pentru ca tinerii să înceapă cu bine căsnicia, anunță Fanatik, citat de Libertatea. În plus, proaspăt căsătoriții au mai strâns din darul de nuntă alţi 700.000 de euro, numai Anamaria Prodan oferindu-le un cadou de nuntă de 10.000 euro.

Ioan şi Victor Becali, Teia Sponte şi Vasi Geambazi au fost cei mai darnici, fiecare dând un dar de nuntă în valoare de câte 50.000 de euro. Printre invitați s-au mai numărat Gică Hagi, Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrebenciuc şi Adriean Videanu.

Cătălin Măruță a fost prezentatorul evenimentului, iar Andra a întreținut atmosfera alături de Viorica și Ioniță de la Clejani, iar formația care a făcut deliciul evenimentului a fost Pindu. Ba mai mult, Gigi Becali a scos mult mai mulți bani din buzunar pentru că aceștia erau antamați pentru o altă petrecere, iar Becali a reușit să-i convingă pe alți miri să-și amâne evenimentul… Și astfel le-a dat și 20.000 de euro cadou pentru că au acceptat. Patronul FCSB, recunoscut pentru darea de mână, a strâns toți chelnerii la finalul petrecerii și fiecare a primit din partea sa 200 de euro.

Vezi imagini de la nunta fiicei lui Gigi Becali, Teodora, în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter