Cătălin Măruță a reacționat la declarațiile lui Alex Velea despre el

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 decembrie 2021, 14:22

Invitat în podcastul lui Speak (34 de ani), Alex Velea (37 de ani) a vorbit despre conflictul dintre el și prezentatorul TV Cătălin Măruță (43 de ani). De 8 ani și jumătate, solistul formează un cuplu cu Antonia (32 de ani). Cuplul are împreună doi fii, Dominic (6 ani) și Akim (4 ani), iar solista mai are o fiică, Maya (10 ani), din primul ei mariaj.

Cătălin Măruță a reacționat la declarațiile lui Alex Velea despre el

„Mi se pare că în fiecare săptămână e măcar o emisiune în care este vorba despre mine sau despre Antonia, dar într-un context defavorabil nouă. Într-un context nașpa. (…) Nu am ce să mai vorbesc cu el”, a spus Alex Velea.

„N-am ce să-i zic. S-a dus prea departe. Este prea târziu. Fiecare o să aibă parte de o judecată, mai devreme sau mai târziu. (…) Ori ești cu mine, ori ești împotriva mea. Eu nu sunt fals, să vorbesc cu tine și după [despre tine].

Lumea așa e. La mine nu merge așa, să vrei să mă măscărești și după… Ce e asta? (…) Nu-ți place de mine, n-am nicio problemă, dar nu încerca să manifești asta sau să simți nevoia neapărat să o zici”, a mai spus.

Citește și:

Alex Velea, mesaj de susținere pentru Clejani după scandalul cu Fulgy

Alex Velea și Antonia au avut COVID-19: „Am fost din ăia care la început nu au crezut”

Antonia, despre conflictul dintre Lino Golden, Mario Fresh și Alex Velea

„Calcă pe cadavre. Lumea l-a mai văzut, îl vede în ipostaza asta, că vrea să facă rău. A vrut să se spele… (…) E fals, e fals și mincinos. Îți dedic piesa Bă, de ce ești mincinos? de la Golden Gang. (…) Omul este ahtiat după bani, după contracte, să prezinte evenimente și să aibă raiting. Lui i se par relevante treburile astea”, a completat.

Ulterior, Cătălin Măruță a publicat pe Instagram mai multe fotografii cu el și cu Alex Velea în dreptul cărora a scris: „În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte.

La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus. #friends #nohardfeelings”. Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Alex Velea: „Avusesem niște ani de prietenie”

Tot în podcastul lui Speak, Alex a dezvăluit că primele dispute dintre el și Cătălin au apărut după divorțul de prima lui soție, Ana: „Chema rudele fostei mele neveste ca să vorbească despre mine aiurea. Asta după ce avusesem niște ani de prietenie”.

Conflictul a continuat, Alex fiind în cele din urmă convins de unul dintre managerii săi să încerce să reia legătura cu moderatorul. În plus, Cătălin ar fi sunat-o pe mama solistului pentru a-i spune că a greșit față de el.

„Doamna Velea, știți cum este, suntem ca într-o relație, am mai greșit…”, ar fi spus prezentatorul TV, potrivit lui Alex. „Și-a cerut un fel de scuze, apoi a spus că sunt un fel de gâscă dacă nu accept scuzele și dacă nu merg mai departe.

Îmi doream oricum să fac o colaborare cu Andra pentru că mi se pare că este tare din punct de vedere vocal și am zis: «Hai să o las așa». Am mers am cântat la Ateneu, am mers în turneu, în fine, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanist, de calcă pe cadavre”, a mai spus solistul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter