Cătălin Botezatu, supus unei noi intervenții chirurgicale. Ce mesaj a transmis din spital

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 martie 2021, 17:27

Cătălin Botezatu (54 de ani) a ajuns din nou în Turcia pentru o vizită la doctor care nu mai putea fi amânată. Designerul și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că urmează să fie supus unei noi intervenții chirurgicale de medicii specialiști din Istanbul.

Citeşte şi: Catalin Botezatu, mărturisiri cutremurătoare la un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu

„Sunt din nou la Istanbul, la spitalul care are grijă de mine. Da, voi suferi o nouă intervenție chirurgicală, dar e o intervenție sigură din toate punctele de vedere și sunt pe mâini bune. Doctorii de la spitalul de aici, unde vin de câte ori este nevoie, sunt cei mai buni. O să vă țin la curent și vă voi spune cum a evoluat intervenția mea chirurgicală. Vă pup și vă iubesc.”

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

Celebrul designer are de ani buni probleme de sănătate, iar anul trecut anunța că a reușit să învingă cancerul. Lui Botezatu, medicii i-au descoperit, la începutul anului 2020, o tumoră la colon. Vedeta a fost operată și nevoită să treacă prin chimioterapie.

„Am trecut razant, dar razant, pe lângă cea de care ne temem cu toții, dar care, la urma urmei, face parte din acest circuit al existenței noastre, moartea. Așadar, mi-a fost greu. Nu este ușor să afli dintr-odată – spun dintr-odată, pentru că eu sunt un om care se controlează permanent, aș spune că sunt obsedat de analize, și de analize amănunțite – că am cancer. Stai liniștit așa și, dintr-odată, te trezești că, în urma unei simple analize și a unui simplu apendice inflamat, ai o tumoare de natură cancerigenă. Ai cancer. Eu doar am întrebat care e următorul pas”, mărturisea Cătălin Botezatu anul trecut.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter