Cătălin Botezatu, speriat de coronavirus din cauza problemelor de sănătate

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 septembrie 2021, 15:56
Cătălin Botezatu s-a confruntat în ultima perioadă cu probleme grave de sănătate. Îndrăgitul designer a fost diagnosticat cu cancer de colon și a trecut prin nu mai puțin de cinci operații pentru a se vindecat.

Cătălin Botezatu se află în izolare la domiciliu și încearcă să se dedice activităților casnice pentru că, în caz contrat, designerul susține că se simte inutil: „M-am izolat. Merg o dată la câteva zile la bancă şi foarte rar la cumpărături de strictă necesitate. Toate proiectele s-au amânat. Am închis atelierul, fabrica de la Târgu Mureş merge la un sfert din capacitate, pentru că nu vreau ca oamenii să se îmbolnăvească. Toate proiectele s-au amânat, anulat sau au îngheţat. Mă uit la televizor, la filme, citesc, dar nu cât aş dori, pentru că îmi obosesc ochii foarte tare, ascult muzică, privesc pe fereastră şi încerc să-mi încarc bateriiile. Fac ordine, spăl vase, fac lucruri pe care nu le-am făcut până acum.” – a declarat Cătălin Boteazu pentru Ok!Magazine!

Citește și – Chef Sorin Bontea, în lacrimi la Asia Express. Ce mesaj i-a transmis fiica sa

Totodată, Cătălin Botezatu recunoaște că este îngrozit de epidemia de coronavirus, având în vedere că el face parte dintr-o categorie cu risc ridicat, având probleme de sănătate: „Mă sperie, pentru că este un virus, un duşman invizibil, nu ştii unde este şi nici cum te poţi lupta cu el. Mă sperie pentru că mor foarte mulţi oameni şi nu e drept. Mă sperie pentru că sunt în grupul de risc şi am probleme de sănătate, cu inima, iar de la operaţie au trecut doar şase luni. Dar îmi pun încrederea în Cel de Sus. Bineînţeles că mă gândesc la părinţii mei, la apropiaţi. Îmi este frică atunci când văd cât de neajutoraţi sunt oamenii, încerc şi eu să ajut cât pot. Voi continua să fac asta pentru că oamenii au nevoie. E o încercare, o perioadă foarte grea pentru noi toţi şi cred că fiecare dintre noi are frici în aceste clipe.” – a mai spus Cătălin Botezatu pentru sursa citată.

Citește și –  Simona Gherghe, mesaj acid după poluarea înregistrată în această dimineață în București

Sursă foto: Instgaram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter