Cătălin Botezatu, din nou pe mâinile medicilor. Cum se simte designerul?

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 20 aprilie 2021, 10:28

Cătălin Botezatu (54 de ani) a mers din nou în Turcia, acolo unde și-a tratat în trecut o serie de probleme medicale. După ce în anul 2019 a suferit patru operații, designerul a ajuns din nou pe mâinile medicilor.

Cătălin Botezatu, din nou pe mâinile medicilor. Cum se simte designerul?

Însoțit de Eva Pavel, consilierul lui medical, Cătălin și-a făcut un nou set de analize. Creatorul de modă nu a evitat produsele cu zahăr, cum i-a fost recomandat, însă în urma analizelor a aflat că va fi obligat să facă o schimbare în ceea ce privește alimentația, în caz contrar ar putea face diabet.

„Așa este, am făcut o scurtă călătorie în Turcia, zilele trecute, pentru a-mi face un nou set de analize. Toate au ieșit bine! Singurul lucru mai puțin plăcut din urma acestei vizite e faptul că medicii mi-au interzis să mai mănânc dulciuri.

Eva mi-a tot spus de-a lungul timpului că ar fi bine să renunț la produsele care au zahăr, că nu-mi fac bine, dar n-am ascultat-o. Acum sper să pot să le elimin complet și să am o alimentație echilibrată”, a spus Cătălin Botezatu, juratul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, conform Ciao.

Cătălin Botezatu, la un pas de moarte cu un an în urmă

La începutul anului 2020, Cătălin Botezatu recunoștea că a fost la un pas de moarte după ce medicii i-au descoperit o tumoră la colon. Atunci, designerul a fost operat de patru ori și a fost nevoit să facă și chimioterapie.

„Am trecut razant, dar razant, pe lângă cea de care ne temem cu toții, dar care, la urma urmei, face parte din acest circuit al existenței noastre, moartea. Așadar, mi-a fost greu.

Nu este ușor să afli dintr-odată – spun dintr-odată, pentru că eu sunt un om care se controlează permanent, aș spune că sunt obsedat de analize, și de analize amănunțite – că am cancer.

Stai liniștit așa și, dintr-odată, te trezești că, în urma unei simple analize și a unui simplu apendice inflamat, ai o tumoare de natură cancerigenă. Ai cancer. Eu doar am întrebat care e următorul pas.

Pentru că eu cred că, în astfel de momente, oamenii trebuie să fie pozitivi. Să găsească soluții. Nu am privit boala asta ca pe una fatală. M-am și ferit să îi spun numele. Spuneam că am niște tumori, că sunt niște celule rele. Cred că era o formă de negare cumva în subconștientul meu”, a povestit Cătălin Botezatu în 2020 pentru VIVA!.

Foto: Instagram

Citește și:

Daniela Gyorfi, cadou inedit pentru ziua de naștere a soțului ei, George Tal

Alex Velea și Antonia au avut COVID-19: „Am fost din ăia care la început nu au crezut”

Caroline Wozniacki este însărcinată cu primul ei copil! Fetiță sau băiețel?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter