Cătălin Botezatu, de urgență la spital. Cum se simte acum designerul

De Unica.ro, pe

În 2019, Cătălin Botezatu (54 de ani) a fost operat în Turcia, după ce medicii i-au descoperit o tumoră la nivelul colonului. Creatorul de modă este refăcut complet. De curând, însă, designerul a dezvăluit că a mers de urgență la spital.

Din cauza problemelor de sănătate avute, Cătălin Botezatu își face un set complet de analize de două ori pe an. În ultima perioadă, creatorul de modă a fost foarte ocupat, motiv pentru care și-a amânat vizita la medic.

Cătălin Botezatu, de urgență la spital. Cum se simte acum designerul

„Sunt analizele de bază în care mă controlez din cap până în picioare la tot ce înseamnă organismul uman și, nu în ultimul rând, sunt analizele legate de operațiile pe care le am, cele oncologice.

Mergeam și înainte. Mi-am făcut analizele chiar dacă mă simțeam bine sau nu. Am avut grijă de două ori pe an să le fac, în țară sau peste hotare”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars, potrivit Spynews.

„E adevărat că, într-o seară, m-am speriat foarte tare și m-am dus singur la spital. Efectiv, m-am urcat în mașină și m-am dus la spital, dar totul este sub control. Încerc să evit pe cât se poate stresul, oboseala.

Dacă pe vremuri mai pierdeam nopți, acum abia aștept, după ce îmi termin activitățile, să ajung acasă. Să fac un duș și să merg repede la culcare, să mă pot odihni măcar 8-9 ore. Am renunțat la multe lucruri pe care le făceam înainte”, a mai spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Citește și:

Cătălin Botezatu, despre sexualitatea lui: „Nu pot să fiu ipocrit”

Cum a aflat Cătălin Botezatu că avea cancer. Medicii au crezut că are apendicită

Anca Serea, aspru criticată de Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu: „Nu o certăm”

Însoțit de Eva Pavel, consilierul lui medical, Cătălin și-a făcut primul set de analize pe anul acesta în februarie 2021. „Așa este, am făcut o scurtă călătorie în Turcia, zilele trecute, pentru a-mi face un nou set de analize. Toate au ieșit bine! Singurul lucru mai puțin plăcut din urma acestei vizite e faptul că medicii mi-au interzis să mai mănânc dulciuri.

Eva mi-a tot spus de-a lungul timpului că ar fi bine să renunț la produsele care au zahăr, că nu-mi fac bine, dar n-am ascultat-o. Acum sper să pot să le elimin complet și să am o alimentație echilibrată”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit Ciao.

Cătălin Botezatu: „Nu am privit boala asta ca pe una fatală”

„Am trecut razant, dar razant, pe lângă cea de care ne temem cu toții, dar care, la urma urmei, face parte din acest circuit al existenței noastre, moartea. Așadar, mi-a fost greu.

Nu este ușor să afli dintr-odată – spun dintr-odată, pentru că eu sunt un om care se controlează permanent, aș spune că sunt obsedat de analize, și de analize amănunțite – că am cancer.

Stai liniștit așa și, dintr-odată, te trezești că, în urma unei simple analize și a unui simplu apendice inflamat, ai o tumoare de natură cancerigenă. Ai cancer. Eu doar am întrebat care e următorul pas.

Pentru că eu cred că, în astfel de momente, oamenii trebuie să fie pozitivi. Să găsească soluții. Nu am privit boala asta ca pe una fatală. M-am și ferit să îi spun numele.

Spuneam că am niște tumori, că sunt niște celule rele. Cred că era o formă de negare cumva în subconștientul meu”, mai povestea Cătălin Botezatu în 2020, pentru VIVA!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter