Cât a slăbit Adela Popescu după naștere. A reușit rapid să topească kilogramele în plus

De Ioana Tătaru, pe
Adela Popescu a devenit, acum o lună de zile mămică pentru a doua oară. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a reușit să topească rapid kilogramele în plus.

Adela Popescu a reușit să slăbească 10 kilograme

După ce nasc, majoritatea femeilor își doresc să scape rapid de kilogramele depuse. Acesta a fost și cazul Adelei Popescu, cea care a reușit să scape deja de 10. Invitată în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la Pro Tv, Adela le-a mărturisit lui Cove și Lorei că avea 70 de kilograme atunci când a născut, dar a reușit deja să ajungă la 60.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ha!!!

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu) pe

„M-am ținut de cuvânt și am slăbit. La 70 de kilograme am născut și acum am ajuns la 60. Ca să ajung la cât aveam înainte, ar trebui să mai slăbesc încă 7 kilograme”, e dezvăluit Adela Popescu.

Totodată, Adela a povestit cum este viața în patru: „Am avut o perioadă destul de grea, cel mic la două săptămâni avea deja muci, ceea ce nu e chiar indicat. Alexandru a făcut febră, eu – febră, febră, noroc cu tatăl, care s-a ținut în forță.” La sfatul medicului, Adela a luat măsuri suplimentare pentru protecția celui mic: „Pe cel mic l-am izolat într-o altă cameră, Alexandru nu are voie să intre la el decât dacă are mască și se dezinfectează. Știu că poate părea cumva exagerat, dar pediatra mi-a zis că avem grijă că, dacă cel mic face febră, protocolul spune că trebuie internat.”

Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan din anul 2005. Adela a devenit de curând mămica unui băiețel pentru a doua oară în luna decembrie a anului trecut. Vedeta mai are un băiat, pe nume Alexandru.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter