Cât este de frumoasă este soția lui Cătălin Moroșanu! Pugilistul a făcut dezvăluiri intime din viața sa

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 21 iunie 2019, 13:48
Cătălin Moroșanu a vorbit despre copilăria și adolescența sa și a făcut dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Pugilistul nu a trăit în puf și nici traseul său până în frunte nu i-a fost presărat cu petale de trandafir, însă se poate mândri cu o familie minunată și o soție frumoasă alături.

Cătălin Moroșanu, poreclit Moartea din Carpați, a mărtusit că își dorește să se retragă peste doi ani și să înființeze o academie de arte marțiale, totodată, dorindu-și să devină și tată, din nou. Acesta a vorbit despre soția sa, Georgiana, pe care o cunoaște încă din adolescență, din vremurile grele: Eu și soția mea suntem împreună de 16 ani. Ne cunoaștem de la vârsta de 17 ani, de când amândoi eram virgini. Stăteam la cămin și împărțeam o conservă cu ton. Sunt norocos că am cunoscut-o și că mi-a dăruit o fetiță. Nu a fost niciodată de acord cu faptul că am ajuns celebru, pentru că știe cât de multe sunt sacrificiile. Știa că o să lipsesc de acasă. Ea acum e medic stomatolog și îmi doresc să se realizeze. Tot timpul ne-am împins unul pe altul. Respect femeia datorită a două femei: mama și soția mea.  Visul meu este să fac o academie a artelor marțiale, să vină toți copiii, să creștem, să schimbăm destine: Templul artelor marțiale. Vreau să mai lupt doi ani, ultimele patru meciuri vreau să fie în România pentru fanii mei. Și mai vreau să facem un copil.” – a declarat Cătălin Moroșanu la emisiunea Acces Direct.

Catalin Morosanu si sotia sa, Georgiana

Cătălin Moroșanu alături de soția sa, Georgiana

Cătălin Moroșanu, care anul acesta va împlini 34 de ani, și soția sa, Georgiana, au împreună o fetiță, pe Natalis, în vârstă de 5 ani. Vezi mai multe imagini cu Georgiana, soția lui Cătălin Moroșanu, în galeria foto!

Cât despre copilăria sa, Cătălin Moroșanu a declarat: “Eu am trăit în pădure, mergeam cu vaca pe câmp.  Am salvat și un copil de la înec când aveam 14 ani. Mi-am amintit de copilărie, de pădure, și mi-a venit chestia asta în cap. Citeam pentru capacitate. Copilul a început să plângă. M-am dus în apă și l-am prins de mânuță. Avea ochii deschiși și mult mâlc printre dinți și așa…și i-am făcut respirație gură la gură. Te ții de nas și bagi respirație.  Copilăria pe care am avut-o la cămin m-a călit. Am luat nota 9 la bac. Am terminat Facultatea de Drept, a fost dorința mamei. În anul doi de facultate m-am ocupat de kickboxing. După șase luni, m-a luat antrenorul meu și mi-a spus: «Măi, Cătăline, tu ai să ajungi mare campion». Mie mi-a venit să râd. Apoi m-a luat la o preselecție la Constanța și l-am bătut pe ăla cu care am intrat în ring.” – a rememorat sportivul.

Citește și – Detalii neștiute despre Ion Oncescu, sportivul de la “Exatlon”

Citește și – Cum arată Silvia Dumitrescu la 58 de ani. Puțini știu drama prin care a trecut artista

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter