Cât de mult s-a schimbat Loredana Groza. Fotografii din tinerețe cu artista

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 iunie 2022, 10:30

Loredana Groza va împlini 51 de ani în iunie 2021. Dintre acești aproape 51 de ani de viață, 35 i-a dedicat muzicii. Artista și-a început cariera la Onești, iar albumul său de debut, Bună seara, iubito, a fost lansat în 1988. Piesa cu același nume rămâne una din cele mai cunoscute melodii ale ei.

Cât de mult s-a schimbat Loredana Groza. Fotografii din tinerețe cu artista

La 16 ani, în 1986, Loredana participă pentru prima oară la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia (27 – 31 august), unde câștigă marele premiu, fiind atunci cea mai tânără participantă și câștigătoare din istoria Festivalului.

În anul 2002, inspirată de succesul albumului Agurida, Loredana decide să reinterpreteze melodii din perioada interbelică. Acestea din urmă vor face parte din albumul live Zaraza – vânzătoarea de plăceri, lansat în decembrie 2002.

„Pentru mine, scena este spațiul în care pot să mă transform și să mă duc într-un alter ego. Devin Loredana-artista, cea care poate să depășească orice timiditate sau trac. Simt că acolo sunt o luptătoare, o gladiatoare aruncată în ring.

Timiditatea este ceva cu care unii se nasc și de care încearcă toată viața să se vindece. Pentru mine, scena este un loc în care mă vindec de toate aceste inerții pe care le creează mintea”, mărturisea cântăreața anul trecut, pentru Adevărul.

Fotografii din tinerețe cu artista găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Citește și:

Marina Voica a suferit o intervenție chirurgicală pe cord la 84 de ani. Cum se simte artista

Alexandra Ungureanu, despre cea mai grea perioadă din viața ei: „Mă ascundeam în culise să plâng”

Irina Fodor, surpriză neplăcută în prima zi de filmări a sezonului 4 Asia Express

Cum se menține Loredana Groza în formă

„Silueta mea nu este neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață care ține de disciplină. De relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii. Sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, declara în trecut solista, pentru Libertatea.

Loredana Groza: „Nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor”

„Secretul frumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți. Nimeni nu e perfect. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea.

Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic. Nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Cine mă cunoaște știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine.

Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică. Trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta”, mai spunea Loredana în urmă cu ceva timp, pentru revista VIVA!.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter