Cât costă mașina pe care o conduce Lidia Buble

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 august 2021, 09:31

Lidia Buble (28 de ani) a revenit de curând în România, după încheierea filmărilor sezonului 4 Asia Express, Drumul Împăraților. Anul acesta, filmările au avut loc în Turcia, Georgia și Azerbaidjan. Au mai fost și alte destinații pe rută, însă despre ele vom afla pe parcursul show-ului.

Asia Express 2021 se va difuza din toamnă. Lidia a făcut echipă cu sora ei, Estera (30 de ani). După revenirea în țară, solista a susținut un concert pe litoral, ulterior petrecând câteva zile la plajă. Lidia a crescut într-o familie numeroasă, alături de alți 10 frați și surori.

Cât costă mașina pe care o conduce Lidia Buble

Solista are 4 surori, Daniela, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei. Săptămâna aceasta, întreaga familie Buble se reunește. „Astăzi este sărbătoare în familia Buble. Mai trebuie să ajung eu și suntem toți frații, toți nepoții”, a spus cântăreața pe Instagram.

„Se întâmplă foarte rar să ne întâlnim cu toții, așa că o să profit din plin. Abia aștept în seara asta să ne punem să dormim. Suntem toți, și cu nepoți, cred că o să dormim cum dorm găinile în coteț, unii peste alții. La noi, distracția începe seara. Ziua se gătește mult, avem grijă de nepoți, dar seara începe distracția”, a mai spus.

Lidia conduce un Ford Mustang GT Fastback în nuanța Ruby Red, primit cadou când a împlinit 26 de ani de la fostul ei iubit, prezentatorul TV Răzvan Simion (40 de ani). Mașina Lidiei costă între 35 și 40 de mii de euro. Fostul cuplu s-a despărțit după 5 ani de relație, în vara anului trecut. Lidia și Răzvan continuă să lucreze împreună.

Citește și:

Lidia Buble și sora ei, Estera, despre Asia Express: „Toată lumea își bate joc de tine”

Lidia Buble, schimbare îndrăzneață de look după încheierea filmărilor pentru Asia Express

Lidia Buble, cea mai bine plătită concurentă Asia Express. Cât câștigă artista

Răzvan Simion, atac subtil la adresa Lidiei Buble? Ce a spus prezentatorul TV

„Ne înțelegem foarte bine. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu. Suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, spunea Lidia în octombrie 2020, pe contul personal de Instagram.

Lidia și Răzvan s-au afișat pentru prima oară în calitate de cuplu pe 8 noiembrie 2015, la nunta artistului Adi Sînă (43 de ani) cu Anca Serea (39 de ani). Lidia și Răzvan formau un cuplu deja de jumătate de an la acel moment. Fosta pereche și-a început relația la scurt timp de la divorțul prezentatorului TV de prima soție, Diana.

Răzvan și Diana au format un cuplu timp de 15 ani și au împreună doi copii, o fiică și un fiu, Ianca și, respectiv, Tudor. Răzvan formează de un an un cuplu cu Daliana Răducanu (30 de ani), arhitect și designer de interior. Daliana a făcut parte din echipa emisiunii TV Visuri la Cheie, difuzată de Pro TV, însă de câțiva ani are propriul business.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter