Caroline Wozniacki a devenit mamă. Sportiva a născut o fetiță

De Adelina Duinea, pe

Fosta jucătoarea de tenis Caroline Wozniacki (30 de ani) și soțul ei, jucătorul de baschet David Lee (38 de ani), au devenit părinți pe 11 iunie 2021. Perechea a făcut anunțul în mediul online.

Caroline Wozniacki a devenit mamă. Sportiva a născut o fetiță

În dreptul primei fotografii alături de fiica lor, Caroline a scris: „Familie de 3! ❤️ Olivia Wozniacki Lee, născută pe 11 iunie 2021! 👨‍👩‍👧💖”. În dreptul aceleiași imagini, David a pus același mesaj și pe contul lui de Instagram. Un lucru a fost diferit, însă, sportivul a adăugat un hashtag la final, „#girldad [tată de fată]”.

Imaginea o găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Miercuri, 10 februarie 2021, Wozniacki și Lee au dezvăluit că vor avea o fiică. „Abia așteptăm să ni se alăture bebelușa noastră în iunie!”, a scris sportiva în dreptul unei fotografii cu ecografia, o jucărie de pluș și o pereche de pantofiori de bebeluș.

„Suntem în extaz”, a scris David pe contul personal, alături de o imagine în care amândoi sunt surprinși ținând în mâini o mică tăbliță pe care scria că fetița lor se va naște în luna iunie a anului 2021.

Caroline și David s-au căsătorit în Italia, în Castiglion del Bosco, în anul 2019. Jucătoarea de tenis Serena Williams (39 de ani) a servit drept domnișoară de onoare, iar alături l-a avut pe soțul ei, antreprenorul Alexis Ohanian (37 de ani). Perechea are o fiică, Alexis Olympia Ohanian Jr., în vârstă de 3 ani.

Citește și:

Tavi Colen, declarație emoționantă de dragoste pentru aniversarea iubitei lui, Emma Ștefan

Ce a publicat Andreea Mantea în mediul online după ce Cristi Mitrea a dezvăluit identitatea iubitului ei

Alina Vidican și Claude Senhoreti au stabilit data nunții. „Suntem foarte încântați!”

David și Caroline s-au logodit în anul 2017. Sportiva a primit un inel de logodnă cu un diamant de 8,88 de carate pentru că 8 ar fi numărul ei norocos. După anunțul sarcinii, Alexis Ohanian a mărturisit că abia așteaptă să-i spună fiicei lui, fiind sigur că micuțele vor deveni cele mai bune prietene.

Caroline și-a anunțat retragere în decembrie 2019. Australian Open a fost ultimul ei turneu. „Am jucat tenis profesionist de la vârsta de doar 15 ani”, a scris pe Instagram. „În tot acest timp, am parcurs cel mai frumos prim capitol din viața mea.

Cu 30 de titluri single WTA, numărul 1 în top timp de 71 de săptămâni, o victorie în finală WTA, 3 jocuri olimpice, purtarea pe umeri a steagului țării în care m-am născut, Danemarca, și câștigarea turneului Australian Open 2018, am realizat tot ceea ce mi-aș fi putut dori pe un teren de tenis”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter