Care crede Claudia Pătrășcanu că sunt defectele Biancăi Drăgușanu

De Unica.ro, pe

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Claudia Pătrășcanu (42 de ani) a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță (43 de ani) de a răspunde mai multor întrebări picante. După fiecare răspuns, artista putea alege să dezvăluie întrebarea sau să mănânce picat.

Care crede Claudia Pătrășcanu că sunt defectele Biancăi Drăgușanu

La prima întrebare, Claudia a răspuns: „Cristina Bădănoiu, Diana Munteanu, Daniela Crudu”. La o doua întrebare, artista a răspuns: „Nu există!”. „Înainte da, dar în timpul căsniciei nu.”

La a treia întrebare, cântăreața a răspuns: „Desfrânată, nu un exemplu bun pentru mine și nici pentru multe alte femei, mame, și falsă”. La fel ca în cazul primelor două, nici de această dată solista nu a mâncat picant.

A treia întrebare era: „Spune-ne trei defecte ale Biancăi Drăgușanu”. La a patra întrebare: „Ipocrit/ă, afon/ă, ieftin/ă, numește câte un personaj monden din România, bărbat sau femeie, pentru fiecare în parte”, Claudia a răspuns: „Gabi Bădălău, Daniela Crudu și Bianca Drăgușanu”.

„Așa percep eu. Alte personaje, din lumea noastră mondenă, nu aveam”, a mai spus Claudia. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au separat în vara anului 2019, iar în prezent luptă în instanță pentru custodia fiilor lor. Gabriel și Nicholas locuiesc în prezent alături de artistă și de bunica lor, mama Claudiei, în Agigea. Solista își dorește să obțină custodia exclusivă a băieților lor.

Bianca Drăgușanu formează un cuplu cu Gabi Bădălău

Sfârșitul anului 2020 și începutul anului acesta, Bianca Drăgușanu le-a petrecut în Dubai și în Maldive alături de Gabi Bădălău. După întoarcerea în țară, modelul a spus că trăiește „cea mai frumoasă perioadă” din viața ei. Cu toate acestea, în a doua săptămână din luna februarie, Bianca și Gabi s-au despărțit. În prezent, însă, formează din nou un cuplu.

„Suntem 2 oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, împlinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul.

De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, a declarat Bianca Drăgușanu recent, despre relația cu Bădălău.

Bianca Drăgușanu a mai fost căsătorită cu prezentatorul TV Victor Slav, alături de care are o fiică, Sofia Natalia (4 ani), și cu fostul om de afaceri Alex Bodi.

Foto: Instagram

Citește și:

Actorul Jake Lloyd din Star Wars împlinește 32 de ani. Este internat la psihiatrie din anul 2015

Cum se simte actorul Mel Gibson după internarea în spital din cauza COVID-19

Gabi Bădălău, acuzat de Claudia Pătrășcanu că nu se implică în creșterea copiilor: „Sunt foarte obosit”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter