Cardi B și Offset, împreună la o lună de la depunerea actelor de divorț

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 13 septembrie 2022, 23:44

Artista Cardi B (28 de ani) și soțul ei, rapperul Offset (28 de ani), sunt din nou împreună. Cântăreața a confirmat împăcarea pe contul personal de Instagram, după ce în urmă cu o lună, mai precis pe 14 septembrie, depusese actele de divorț.

Nu este un secret pentru fanii artistei că, în ultimii ani, perechea a întâmpinat dificultăți. Cuplul are împreună o fiică, Kulture Kiari, în vârstă de doi ani. La doar cinci luni de la nașterea fiicei lor, Cardi a confirmat separarea de soțul ei.

După ce rapperul a admis că i-a fost infidel, i-a cerut public iertare și o a doua șansă, perechea și-a mai dat o șansă

Cardi B și Offset, împreună la o lună de la depunerea actelor de divorț

În mediul online, Cardi s-a descris drept „nebună”, adăugând că o zi este fericită, iar în următoarea nu vrea să mai audă de partenerul ei. Cu toate acestea, Cardi a admis că-i ducea dorul. „Este greu să nu vorbești cu cel mai bun prieten al tău. Înțelegeți ce zic? Este foarte greu să nu vorbești cu cel mai bun prieten”, mai spune.

A continuat: „Suntem doi tineri care s-au căsătorit prea repede. Asta suntem. Nu suntem diferiți de alte relații disfuncționale”.

Totodată, artista le-a răspuns celor care au acuzat-o că s-ar fi împăcat cu artistul pentru că acesta i-a oferit cadou de ziua ei o mașină marca Rolls Royce. „Îmi plac lucrurile materiale. Ce vreți să mai fac?”, a spus.

Weekendul trecut, perechea a fost fotografiată sărutându-se la aniversarea solistei din Las Vegas. Luna trecută, după depunerea actelor de divorț, Cardi își justifica astfel decizia: „Motivul divorțului nu are legătură cu trecutul. Nu are treabă cu înșelatul. Pur și simplu am obosit să mă mai cert. M-am săturat să nu fim pe aceeași lungime de undă”.

Foto: Instagram

Citește și:

Virgil Ianțu, despre infectarea cu noul coronavirus: „Nu m-am panicat”

Dana Rogoz, despre decesul tatălui ei: „Starea lui s-a degradat foarte repede”

Cum se menține în formă bebelușa Cristina Ștefan, soția actorului Denis Ștefan?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter