Cântăreața country Taylor Dee a murit la 33 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 martie 2021, 11:04

Taylor Dee, o interpretă a genului muzical country din Dallas, a încetat din viață la vârsta de 33 de ani, în urma unui accident rutier.

Totul s-a petrecut pe 14 martie, însă detaliile îngrozitorului accident au fost făcute publice abia acum, potrivit presei internaționale.

Citește gratuit ediția de aprilie a revistei Unica. O găsești AICI

Artista, mamă a doi copii, conducea autoturismul personal, un Chevrolet Trailblazer 2002, pe autostrada Interstatală 183, în jurul orei 22:00. Când a încercat să schimbe banda, Taylor Dee a pierdut direcția de mers a mașinii izbindu-se de paraptul de protecție, rostogolindu-se prin aer și înfigându-se într-un stâlp de oțel. Potrivit medicilor care au fost la fața locului, cântăreața a fost proiectată pe geamul autoturismului și a fost găsită decedată pe carosabil. În mașină se mai afla un pasager care a scăpat cu viață, doar cu o fractură de deget, pentru că avea centura de siguranță pusă.

Polițiștii anchetează acum cazul pentru a stabili dacă o posibilă cauză a accidentului poate fi consumul de alcool sau de substanțe interzise.

Taylor Dee, cunoscută pentru piese precum “The Buzz” sau “Greener Grass”, se afla într-un punct ascendent al carierei sale muzicale. Artista pregătea un nou material discografic pe care urma să-l lanseze în această vară.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter