Când va avea loc botezul prințului Louis, cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 21 iunie 2018, 14:57
Palatul Kensington a anunțat oficial când va avea loc botezul prințului Louis, cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge. Bebelușul regal este al cincilea în ordinea succesiunii la tron.

Prințul Louis Arthur Charles, cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge, Kate și William, s-a născut pe 23 aprilie 2018 și este al cincilea moștenitor în ordinea succesiunii la tron.

Nașterea noului membru al Casei Regale Britanice a fost considerat un moment istoric pentru Anglia. Chiar dacă este băiat, acesta nu îi va lua locului prințesei Charlotte în linia succesiunii la tron, conform noii Legi a Succesiuni la Tron adoptată în 2013.  Acest lucru nu s-a mai întâmplat în istoria monarhiei britanice.

La scurt timp după naștere, prințul William și Kate Middleton și-au făcut apariția în fața spitalului St. Mary din Paddington  pentru a-l prezenta pe micuț britanicilor. Trei zile mai târziu, ducii de Cambridge au făcut publice două fotografii cu prințul Louis, în una dintre ele fiind surprins alături de sora lui, prințesa Charlotte.

Copilul va fi cunoscut sub titulatura de Alteța sa Regală Prințul Louis de Cambridge.

Palatul Kensington a anunțat în mod oficial că ceremonia de creștinare a micuțului va avea loc în data de 9 iulie, la Capela Regală a Palatului St. James din Londra.

În vârstă de opt săptămânii, prințul Louis, fratele mai mic al prințului George și al prințesei Charlotte, va fi botezat de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.

Tot la Capela Regală a Palatului St. James din Londra a fost botezat și prințul George, în 2013, în timp ce prințesa Charlotte a fost creştinată la biserica St Mary Magdalene din Sandringham, cu apă din râul Iordan, în 2015.

Citește și:

Eva Longoria a născut. Prima imagine cu bebelușul

Solstițiu de vară 2018. Tradiții și superstiții în cea mai lungă zi din an

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter