Cadoul impresionant făcut de Smiley și Gina Pistol pentru micuța Josephine

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 iunie 2021, 13:02

De când a venit pe lume micuța Josephine, viața Ginei Pistol și lui Smiley s-a schimbat complet. Proaspeții părinți trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viețile lor și se bucură nespus de mult de clipele unice pe care le petrec cu fetița lor.

După botez, Smiey și Gina au făcut un gest impresionant pentru Josephine. Cei doi i-au făcut un tablou cu o hartă astrală personalizată, ce conține datele nașterii fetiței, pentru ca ea să poată vedea, când va crește mare, care era poziția stelelor care au marcat clipa în care a venit pe lume.

În plus, Smiley a compus o piesă special pentru fetița lor, intitulată „Până la tine”: „Ai adus Soarele cu tine,/ Pentru noi e răsărit,/ Ne-ai arătat că până acum,/ Noi nu am mai iubit,/ Pe nimeni… Pe nimeni până la tine”, sunt câteva dintre versurile scrise de artist pentru Josephine. Vezi cum arată tabloul oferit de Smiley și Gina fetiței lor în galeria foto de mai jos.

Botezul fetiței lui Smiley și a Ginei a fost cel mai frumos moment pentru proaspeții părinți

Duminică, 20 iunie 2021, Gina și Smiley și-au botezat fetița. Totul s-a desfășurat într-o locație înconjurată de natură. Gina s-a declarat copleșită de fericire și emoții de minunatul eveniment.

Citeşte şi: Sharon Stone, siluetă de invidiat în bikini la 63 de ani

Citeşte şi: Ben Affleck ar vrea să o ceară de soție pe Jennifer Lopez de ziua ei

Citeşte și: Prințul Charles a fost investigat pentru moartea Prințesei Diana

Citeşte şi: Cât costă un machiaj realizat de iubita lui Pepe, Yasmine Ody

„Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a spus Gina Pistol după botez.

Josephine s-a născut în primăvara acestui an

Pe 8 martie 2021, Smiley și Gina au devenit părinți pentru prima oară. Artistul a fost cel care a făcut marele anunț în mediul online.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: Am devenit părinți!’. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. Găsiți imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit si cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm că unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a transmis, în urmă cu câteva luni,  Smiley pe rețelele de socializare.

Foto – Faceboo/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter