EXCLUSIV! Ce a descoperit Cabral despre soția lui, Andreea, în timpul pandemiei: „Sper să nu mă înjunghie în somn!”

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Miercuri, 24 iunie 2020, 18:49
Cabral s-a trezit într-o „vacanță” neplanificată din cauza pandemiei de COVID-19, prilej cu care a petrecut mai mult timp cu soția lui, Andreea, și fiica lor, Namiko.

În ultimele luni, a încercat să cânte la chitară, dar nu i-a reușit. În schimb s-a reapucat de mixat muzică, astfel încât acum se simte pregătit să cânte din nou la festivaluri alături de trupa lui, The HollyGood Gang, atunci când acestea se vor organiza din nou.

Dincolo de asta, a reușit să petreacă mult timp alături de soția lui, Andreea, și fetița lor, Namiko. Când l-am întrebat ce a învățat despre relația cu Andreea, răspunsul lui a fost: „Legat de Andreea… după atâta amar de ani, ce să mai învăț?! Zic Doamne-ajută! Și sper să nu mă înjunghie în somn!”.

Pe Nami o descrie ca fiind o bomboană de copil: „Cu Nami e pace, e o bomboană în continuare, ei i-a plăcut cel mai mult perioada asta… cu toate că încep să cred că ar fi tentată să fugă în lume…”.

Pentru a citi interviul integral oferit în exclusivitate de Cabral, caută ediția de iulie a revistei Unica la chioșcuri. Dacă nu vrei să bați drumul până la magazin, o poți cumpăra online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter