Cabral a făcut primele declarații despre sexul celui de-al treilea copil

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 27 mai 2021, 12:24

Cabral (43 de ani) și Andreea (35 de ani) Ibacka vor deveni din nou părinți în toamna anului acesta. Perechea mai are împreună o fiică, Namiko, născută la sfârșitul anului 2018. Prezentatorul TV mai are o fiică, Inoke (18 ani), din primul mariaj cu modelul și prezentatoarea TV Luana Mitran (52 de ani).

Invitat în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Cabral a făcut primele declarații despre sexul celui de-al treilea copil, dar și despre locul în care era când a aflat că va deveni din nou tată.

„Am primit vestea la o terasă, în timp ce încercam să hrănesc copilul nr. 2. (…) Eram în mijlocul terasei și mi-a zis: «Am făcut testul!». Zic: «Da, ok, bine». Apoi ea: «Au ieșit toate liniile. E bingo-bingo-bingo». Îți vine să urli atunci, dar speriam oamenii ăia. A fost foarte intens momentul și cred că o să ne rămână peste ani și ani”, a spus.

Cabral a făcut primele declarații despre sexul celui de-al treilea copil

„Nu am aflat [sexul copilului] încă pentru că nu ne-a interesat această problemă. Bine că e sănătos, e în parametri. (…) Fiecare cu damblaua lui. Probabil că o să ne intereseze la un moment dat, nu o să ne țină răbdarea asta. Sănătos să fie. Eu sunt obișnuit cu fete. Aia mare e bine, asta mică e bine, să vedem ce o să urmeze.

Cum să zic, mi-e mai ușor să fie tot fată. Toată lumea zice: «Sigur vrei băiat!». Nu contează, că nu e de la mine. Ce-o fi să fie, să fie. Până la urmă, ți-e puțin teamă de necunoscut. Văd și eu în parc cum sunt băieții. (…) Nami este nerăbdătoare, întreabă în fiecare dimineață când vine bebe să se joace.

Namiko a fost [poreclită] «fetița» și «Petunia» și ăsta este «Taz», că face urât, așa i se zice, «Taz», o fi «Taza» sau «Tazu», vedem. Mi s-a raportat că acolo înăuntru face scandal”, a mai dezvăluit prezentatorul TV. Andreea va naște la sfârșitul lunii septembrie a anului acesta.

Citește și:

Fiica Ginei Chirilă și a lui Bogdan Vlădău a împlinit un an. Ce frumoasă este Katia

Emmy Rossum a devenit mamă pentru prima oară! Actrița a ținut sarcina secretă până la naștere

Olimpia Melinte, despre nașterea fiului ei: „Tot ce-mi doream să știu era că am un bebeluș sănătos”

Cabral și Andreea s-au cunoscut în anul 2008, pe platourile de filmare ale telenovelei Inimă de țigan. Perechea va aniversa 10 ani de mariaj anul acesta. „Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent și era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, povesteau surse din preajma cuplului la scurt timp după începutul relației lor.

Cum a cerut-o Cabral în căsătorie pe actriță?

„A strigat din parcarea blocului, de l-au auzit toți vecinii mei din Dristor, dar și pofticioșii de la coadă de la shaorma. Bine, și eu l-am pus să repete, mă făceam că nu-l aud bine de la balcon, de la etajul trei”, a povestit Andreea în trecut, pentru revista VIVA!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter