Britney Spears vrea să-și dea tatăl în judecată. Solista spune că este „extrem de speriată”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 07 octombrie 2021, 17:34

Britney Spears (39 de ani) a declarat recent că vrea să-și dea tatăl în judecată pentru abuz. Din anul 2008, solista se află sub tutelă, concept legal prin care tatăl ei, Jamie Spears (68 de ani), a fost împuternicit să-i controleze viața atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

 

Pe 23 iunie 2021, Britney a cerut Curții Supreme din Los Angeles să o elibereze de sub tutela tatălui ei. Pe 30 iunie, solicitarea i-a fost refuzată de către judecător. Până în septembrie 2019, Jamie i-a fost tutore.

După ce s-a retras din motive medicale, managera artistei, Jodi Montgomery, a preluat această responsabilitate. Acum, solista își dorește să fie eliberată de sub tutelă fără să fie evaluată.

Britney Spears vrea să-și dea tatăl în judecată. Solista spune că este „extrem de speriată”

„Sunt aici pentru a scăpa și pentru a-mi acuza tată de abuz în calitate de tutore”, a spus solista, precizând că este „extrem de speriată” de Jamie. „Această tutelă i-a permis tatălui meu să-mi ruineze viața.”

A adăugat printre lacrimi că vrea să depună plângere împotriva tatălui ei. „Dacă acesta nu este abuz, nu știu ce altceva este… Am crezut că încercau să mă omoare”, a mai spus artista.

În timpul audierii, lui Britney i s-a permis să-și angajeze propriul avocat. În iunie 2021, avocatul solistei din oficiu, Samuel Ingham III, și-a dat demisia. Pe 14 iulie, judecătoarea Brenda Penny i-a acceptat demisia și i-a permis artistei să-l înlocuiască cu Mathew Rosengart, fost procuror federal.

În iunie 2021, Britney a dezvăluit că în ultimii 13 ani nu a avut nicio formă de intimitate. Artista nu are acces la banii ei și nici la un telefon propriu. „Îmi vreau viața înapoi. Au trecut 13 ani, a fost suficient. A trecut suficient timp în care nu am avut acces la proprii mei bani. Dorința și visul meu este să pun capăt tutelei fără să fiu testată.

Citește și:

Britney Spears a publicat o fotografie rară cu fiii ei, Jayden și Sean

Sora lui Britney Spears a reacționat la acuzațiile solistei: „Nu-mi pasă că vrea să…”

Britney Spears, în bikini la 38 de ani! Artista are o siluetă de invidiat

Sunt grozavă la ceea ce fac și le permit acestor oameni să-mi controleze întreaga viață. Îmi doresc, sincer, să-mi dau în judecată familia. Aș vrea să-mi pot împărtăși povestea, să spun ce mi-au făcut, în loc să tac pentru binele lor”, a spus Britney.

Cântăreața este obligată să locuiască în casă cu o echipă care îi controlează fiecare mișcare, este forțată să ia medicamente pentru tulburarea bipolară, nu i se permite să-și vadă fiii, să se căsătorească sau să devină din nou mamă.

„Am un dispozitiv contraceptiv în organism, deci nu pot rămâne însărcinată. Am vrut să-l scot pentru a încerca să concep, dar echipa nu-mi permite. Nu vor să mai am copii. Deci acest control îmi face mai mult rău decât bine”, a mai spus.

Britney Spears: „Sunt depresivă. Plâng în fiecare zi”

În prezent, Britney deține doar 30% din custodia copiilor ei, fiii Jayden (13 ani) și Sean (14 ani), în timp ce tatăl lor, Kevin Federline (43 de ani), deține restul de 70%. Despre familia ei, artista a mai spus:

„Familia mea nu a făcut nimic în acest sens. Totul trebuia aprobat de tatăl meu. (…) Este rușinos și demoralizator ce mi s-a întâmplat. (…) Nu am vorbit despre asta până acum pentru că nu am crezut că oamenii mă vor crede”.

„Am fost în negare. Am fost în șoc. Am fost traumatizată. Știi, prefă-te până reușești… Dar acum vreau să-mi spun versiunea. OK? Nu sunt fericită. Nu pot dormi. Sunt atât de furioasă. Sunt depresivă. Plâng în fiecare zi. Cred că acest control este abuziv”, a continuat, precizând că s-a simțit „înrobită” de tatăl ei care „a iubit să aibă controlul să o rănească”.

„Singurul lucru similar acestei experiențe este traficul de sex. Să forțezi pe cineva să muncească împotriva voinței lui, să-i deții toate bunurile, card de credit, bani cash, telefon, pașaport, și să îl plasezi într-o casă în care muncește cu oamenii cu care locuiește”, a mai spus solista.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter