Britney Spears s-a dezbrăcat într-un parc și a postat fotografiile îndrăznețe pe rețelele sociale

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 26 iulie 2021, 17:10

Britney Spears (39 de ani) și-a uimit din nou fanii cu o postare îndrăzneață. Artista a publicat pe pagina sa oficială de Instagram două fotografii topless. În poze, cântăreața apare într-un parc, lângă un copac, îmbrăcată doar cu o pereche de jeanși scurți și ținându-și sânii goi cu palmele. Lângă ea, pe bordură se poate observa un top alb aruncat la întâmplare acolo.

Vedeta internațională nu a scris nimic în dreptul pozelor, dar postarea ei a adunat rapid peste 2.700.000 de aprecieri din partea internauților.

Vezi fotografiile nud cu Britney Spears în galeria foto de mai jos.

În ultimele luni, Britney Spears a fost în atenția presei mondene datorită scandalului care există între ea și tatăl său, Jamie Spears (68 de ani). Din 2008, Britney Spears se află sub custodia tatălui ei din cauza problemelor cu consumul de droguri și alcool pe care le-a avut cântăreața. Fiind tutorele legal al artistei, Jamie Spears are putere de decizie asupra persoanei ei atât din punct de vedere financiar, cât și personal.

Britney Spears s-a dezbrăcat într-un parc și a postat fotografiile îndrăznețe pe rețelele sociale

Citeşte şi: Câte operații estetice și-a făcut Ilinca Vandici până la 35 de ani

Citeşte şi: Detalii noi despre abuzul la care a fost supusă Britney Spears de tatăl ei: „Draga mea, ești grasă.”

Citeşte şi: Lora și secretul ei pentru o siluetă de invidiat: „Nu cred în diete, dar…”

Citeşte şi: Nicoleta Luciu, despre traumele din copilărie: „Când tata ajungea acasă, ascundeam cuțitele și toporul”

Acum mai bine de o lună, Britney s-a plâns că în ultimii 13 ani nu a avut nicio formă de intimidate, nu a avut acces la banii ei și nici măcar la un telefon propriu.

„Îmi vreau viața înapoi. Au trecut 13 ani, a fost suficient. A trecut suficient timp în care nu am avut acces la proprii mei bani. Dorința și visul meu este să pun capăt tutelei fără să fiu testată. Sunt grozavă la ceea ce fac și le permit acestor oameni să-mi controleze întreaga viață. Îmi doresc, sincer, să-mi dau în judecată familia. Aș vrea să-mi pot împărtăși povestea, să spun ce mi-au făcut, în loc să tac pentru binele lor”, a spus Britney, în iunie.

Foto – Profimedia / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter