Britney Spears, internată într-un spital de psihiatrie

De Unica.ro, pe
Britney Spears are probleme emoționale după ce, în ultima vreme, starea de sănătate a tatălui său, suspus la două operații de colon. Cântăreața a decis că trebuie să se ocupe și de ea, motiv pentru care s-a internat voluntar într-un centru de sănătate mintală. 

Britney Spears, în vârstă de 37 de ani, a luat decizia de a se interna în urmă cu o săptămână și va rămâne sub tratament aproximativ o lună. Aceasta a fost foarte afectată de problemele de sănătate ale tatălui său, Jamie, care a fost la un pas de moarte, potrivit Libertatea.

În luna ianuarie, cântăreața a renunțat la partea profesională pentru a fi alături de familia sa. Tatăl ei a trecut prin două operații de colon, iar Britney i-a fost alături în tot acest timp, îngrijorată de ce ar putea să i se întâmple.

”Ei sunt foarte apropiaţi. Ea nu vrea decât să îşi acorde timp pentru pentru a se concentra asupra propriei persoane”, a declarat o sursă apropiată familiei.

Se pare că bărbatul nu se simte bine nici după cea de-a doua intervenție chirurgicală, iar artista suportă destul de greu suferința tatălui ei.

„El a fost foarte aproape de moarte și s-a operat din nou acum câteva săptămâni. Nu îi este bine. Britney și el sunt foarte apropiați și ea a fost afectată de situație”, a mai spus sursa.

Starul muzicii pop a postat pe contul său de Instagram un mesaj din care lasă să se înțeleagă că are nevoie de puțin timp doar pentru ea: „Cu toţii avem nevoie să ne luăm ceva timp pentru sine” a transmis Britney Spears.

Mesaj era însoțit și de un citat motivațional: ”Îndrăgosteşte-te de a avea grijă de tine, de minte, trup şi spirit”.

Britney Spears a mai avut probleme emoționale și în trecut

Spears, care a devenit un fenomen al muzicii pop în 1999, odată cu apariţia single-ului său de debut ”… Baby One More Time”, s-a luptat cu tulburări emoționale și în 2008, atunci când a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei în favoarea fostului soț, rapperul Kevin Federline. De asemenea, cântăreața s-a internat la o clinică de dezintoxicare în 2007. Prieteni din anturajul artistei au dezvăluit atunci presei că  aceasta  lua cocaina, pastile de ecstasy și antidepresive.

Sursă foto: Northfoto.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter