Britney Spears, în bikini la 38 de ani! Artista are o siluetă de invidiat

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 29 august 2022, 14:37

În luna decembrie a anului acesta, Britney Spears a împlinit 38 de ani. Recent, în mediul online, artista a publicat mai multe imagini într-un bikini roșu.

Britney Spears, în bikini la 38 de ani! Artista are o siluetă de invidiat

„Nu … asta nu este doar o atingere de trandafir sau roșu … sunt pur și simplu eu … în cea mai generală variantă Britney!!! Hei … cât timp ești aici, întoarce fotografia invers. Vei vedea un T de la test, timp, etc … putem continua întreaga zi așa, nu?”, a scris artista în dreptul imaginilor.

Imaginile în GALERIA FOTO de mai sus!

În secțiunea de comentarii, fanii speculează că Britney le-ar transmite mesaje codate urmăritorilor ei. Din anul 2008, artista se află sub conservator.

Acesta este un concept legal prin care un judecător declară o persoană sau o organizație responsabilă asupra unei alte persoane în calitate de tutore legal, preluând puterea decizie asupra acesteia atât din punct de vedere financiar, cât și personal.

După ce tatăl solistei, Jamie Spears, a renunțat să-i mai fie conservator în luna septembrie a anului trecut, managerul artistei, Jodi Montgomery, a preluat această responsabilitate.

De ceva vreme, în mediul online circulă hashtagul Free Britney, solistei fiindu-i interzis să ofere interviuri, să se căsătorească, să aibă acces la finanțele sale sau să-și angajeze propriul avocat pentru a se elibera în instanță.

„Nu este acceptabil să trăiască în acest iad”

„Nu este Britney deja adult? Nu poate să facă ceea ce-și dorește? ; Este sclava tatălui ei … ; Mă rog și sper să obțină această libertate”; „Este important să vedem asta întâmplându-se. Nu este acceptabil să trăiască în acest iad”; „Ar trebui să-și poată trăi viața așa cum vrea și să-și cheltuie banii așa cum dorește”, scriu fanii solistei în mediul online.

Pentru moment, Britney deține doar 30% din custodia copiilor ei, fiii Jayden (13 ani) și Sean (14 ani), în timp ce fostul ei iubit, Kevin Federline, deține restul de 70%. Artista este susținută de partenerul ei de viață, modelul și antrenorul de fitness Sam Asghari.

Foto: Instagram

Citește și:

EXCLUSIV Neti Sandu, destăinuri din viața personală: De ce nu are copii

Exclusiv. LikeCreața este însărcinată! Cum a reacționat iubitul ei la aflarea veștii

EXCLUSIV! Feli a spus „da”! Povestea cererii în căsătorie și primele poze cu ea și logodnicul în Unica de octombrie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter