Britney Spears, gata de măritiș?

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Joi, 11 ianuarie 2018, 16:04

 

Britney Speras s-a afișat cu un inel cu diamante pe inelarul mâinii stângi în timpul vacanței pe care și-o petrece în Hawaii alături de fiii ei.

britney hawaii hepta logodita costum de baie galben pe malul marii

(Foto Hepta)

Vedeta de 36 de ani are o relație de un an cu antrenorul de fitness și modelul Sam Asghari, de origine iraniană, care are doar 23 de ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru videoclipul ei „Slumber Party“, în 2016. La câteva luni de la prima lor întâlnire profesională, Britney și-a facut curaj și l-a sunat pe Sam, pentru a-l invita la o primă întâlnire romantică. Acum, poartă cu nonșalanță un inel care pare a fi de logodnă. Să bată din nou clopotele de nuntă pentru controversata vedetă?

Sam Asghari

Cântăreața americană a mai fost căsătorită de două ori: primul mariaj, cu prietenul ei din copilărie, Jason Allen Alexander, n-a durat decât 55 de ore și a fost anulat, iar a doua căsătorie a fost cu Kevin Federline, cu care are și cei doi băieți – Sean, de 12 ani, și Jayden James, de 11 ani.

Sam Asghari n-a fost în vacanță cu Britney în Hawaii, dar cei doi și-au petrecut Crăciunul și Anul Nou împreună în Las Vegas, locul în care Britney a avut show-uri în ultimii ani.

Britney a revenit pe val odată cu reprezentațiile din Las Vegas și e într-o formă foarte bună atât fizică, cât și psihică și nu mai are nimic din cea care era acum  zece ani, când a trecut printr-o cădere nervoasă severă.

 

Citește și – Scrisoarea emoționantă a cântăreței Britney Spears către copiii ei

Citește și – Britney Spears a strălucit în creaţia unei românce la lansarea colecţiei de lenjerie intimă

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter