Britney Spears are „nevoie disperată de ajutor”

De Oana Savin, pe
Britney Spears are „nevoie disperată de ajutor”, susține mama artistei, după ce aceasta a pretecut aproape o lună la o clinică de psihiatrie.

Starul pop s-a internat de bunăvoie, după ce tatăl ei a avut mari probleme de sănătate. Acolo, Britney a urmat mai multe tratamente pentru stres emoțional sever.

Cântăreața a fost externată luna trecută, însă se pare că încă are probleme. Acum, mama sa, Lynne Spears, a depus o cerere la tribunal pentru a-și ajuta fiica. Femeia cere să aibă acces la înregistrările medicale ale lui Britney și la planul de tratament al acesteia.

Potrivit TMZ, au existat mai multe neînțelegeri între părinții vedetei cu privire la tratamentul ei, iar Lynne vrea să i se permită să ajute la însănătoșirea fiicei sale.

Avocata lui Lynne Spears susține că este în interesul cântăreței ca mamei sale să i se permită să o ajute.

Britney ia decizii proaste și asta este o problemă”, a spus o sursă pentru TMZ.

Site-ul susține că Lynne este atât de îngrijorată încât a cerut o audiere cât se poate de repede, deși există deja o dată în acest sens, stabilită pentru 10 mai.

Jamie, tatăl artistei, a fost numit conservator al averii fiicei sale în anul 2008, când Britney a avut mai multe probleme cu drogurile și a fost declarată incapabilă să aibă grijă de ea.

Britney Spears are „nevoie disperată de ajutor”

Britney Spears alături de mama și tatăl ei

Această decizie a ajutat-o pe Britney Spears să se refacă și să își îndrepte cariera muzicală și să aducă pe drumul cel bun viața sa de familie.

Totuși, totul s-a năruit în luna ianuarie a acestui an când Jamie, care a fost stâlpul ei de susțineere în toată această perioadă, a fost diagnosticat cu o boală care îi amenință viața.

Imediat, cântăreața a renunțat la toate planurile sale profesionale și chiar s-a mutat înapoi acasă pentru a avea grijă de tatăl său în timp ce acesta s-a luptat cu cancerul la colon.

Se pare că în ultimele săptămâni, boala sa a avansat, fapt care a făcut-o pe Britney să se interneze la reabilitare.

Boala tatălui ei și-a pus amprenta asupra ei. El aproape a murit și chiar a mai suferit o intervenție în urmă cu câteva săptămâni. Nu este deloc bine. Sunt atât de apropiați. Nu se întâmplă nimic dramatic cu ea, doar a realizat că trebuie să își facă timp să aibă grijă de ea”, a afirmat o sursă pentru People.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter