Brad Pitt și Ellen DeGeneres au „împărțit” aceeași femeie VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 20 septembrie 2019, 14:07
Brad Pitt a avut o apariție surpriză în emisiunea vedetei de televiziune Ellen DeGeneres, care i-a mărturisit actorului că a avut o relație cu una dintre fostele lui iubite.

Inițial, Pitt a apărut în platoul emisiunii ca membru al publicului. Însă, la un moment dat, Ellen l-a observat și l-a invitat alături de ea.

„Mă simt bine aici”, i-a spus, însă, Brad.

Celebrul actor a continuat să întrerupă emisiunea, la care invitat special era Sean Hayes, care, în cele din urmă i-a cedat și scaunul.

În timp ce discutau, Ellen i-a dezvălui lui Brad Pitt că a avut o relație cu una dintre fostele lui iubite, fără să facă public vreun nume.

La final, Brad Pitt a discutat cu Ellen DeGeneres despre cel mai recent film în care joacă și a glumit despre faptul că este „mai curajos” decât bunul lui prieten Tom Cruise, pentru că a permis unui pitbull să îl lingă pe faţă şi pe gât. Animalul apare alături de el în lungmetrajul „A fost odată la Hollywood/ Once Upon a Time in Hollywood”, de Quentin Tarantino.

Tom Cruise, prietenul meu, se leagă de un avion care decolează şi apoi aterizează. Eu mi-am pus sos de mere pe gât pentru ca un pitbull să arate că mă iubeşte. Nu ştiu cine este mai curajos”, a declarat el.

Pitt și DeGeneres s-au cunoscut la sfârșitul anilor 1980, la o petrecere la piscină organizată de cântăreața Melissa Etheridge unde, susține actorul, Ellen flirta cu iubita lui de atunci.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter