Brad Pitt, relație cu o tânără de 27 de ani. Cine este și cum arată aceasta

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 28 august 2020, 18:42
A divorțat de Angelina Jolie și s-a scris că ar avea o relație cu Charlize Theron, iar mai apoi că s-ar fi împăcat cu fosta lui soție, actrița Jennifer Aniston. Se pare însă că Brad Pitt (56 ani) are, de fapt, o altă iubită, una cu 29 de ani mai tânără. 

Celebrul star de la Hollywood s-ar iubi acum cu modelul german Nicole Poturalski în vârstă de doar 27 de ani. Cei doi au confirmat zvonurile unei relații după ce, miercuri, au sosit împreună, discret, cu un avion privat, în sudul Franței, pe aeroportul Le Castellet.

Potrivit unei surse citate de OK! Magazine, Brad și Nicole au fost văzuți purtându-se „ca niște adolescenți îndrăgostiți” înainte de a urca în avion.

Citește GRATUIT numărul de septembrie al Revistei Unica în format digital!

„Se sărutau, iar Brad era foarte atent cu ea. Era într-un spațiu semi-public, dar nu părea să-l deranjeze că poate fi văzut. Ea este foarte frumoasă și mult mai tânăra decât el”, a spus sursa citată.

Pitt și Poturalski s-au îndreptat apoi spre Château Miraval, proprietatea pe care actorul a achiziționat-o pentru 67 de milioane de dolari în 2011 cu fosta soție, Angelina Jolie.

Brad Pitt și Angelina Jolie se află în plin proces de divorț, deși s-au separat în urmă cu patru ani. În luna martie a acestui an, Brad Pitt a declarat că nu a mai avut nicio relație sentimentală de când s-a despărțit de Angelina, cu care are șase copii.

Cine este Nicole Poturalski

Nicole Poturalski are 27 de ani și este un model de origine germană. Are în spate 10 ani pe catwalk, vorbește cinci limbi străine și a fondat o organizație pentru protejarea rechinilor. De asemenea este unul dintre modelele preferate ale designerului de modă Vivienne Westwood și a apărut pe copertele revistelor ELLE, Cosmopolitan și Marie Claire.

Tânăra are și un băiețel, Emil, cu care se mândrește pe rețelele de socializare.

Vezi în Galeria FOTO cum arată mai tânăra iubită a lui Brad Pitt.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter