Brad Pitt, glume pe seama Prințului Harry la Premiile BAFTA

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 03 februarie 2020, 13:05
Brad Pitt este cunoscut pentru umorul lui astfel că, deși nu a fost prezent la decernarea premiilor BAFTA 2020, în discursul de acceptare a făcut și câteva glume pe seama Marii Britanii și a Prințului Harry.

Pitt a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar, însă a fost absent de la ceremonie din cauza unor obligații familiale. Premiul său a fost acceptat de colega sa, Margot Robbie, care a și citit discursul actorului.

Bună Marea Britanie, am auzit că tocmai ai devenit singură. Bine ai venit în club. Îți doresc tot binele cu soluționarea divorțului, blah, blah, blah”, a scris Brad Pitt, făcând referire la ieșirea Regatului Unit din Uniunea Europeană, ce a avut loc pe 31 ianuarie.

Potrivit The Mirror, după ce le-a mulțumim colegilor săi și regizorului Quentin Tarantino, acesta a continuat cu o nouă glumă.

De asemenea a spus că va numi asta (trofeul) Harry deoarece este foarte încântat să îl ducă înapoi în State cu el. Cuvintele lui, nu ale mele”, a spus Margot Robbie.

Prințul William și Kate Middleton au fost văzuți râzând la glumele lui Pitt, aceștia fiind prezenți în public la ceremonia de decernare a premiilor BAFTA 2020.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini de la Premiile BAFTA 2020.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter