Boyzone se retrag din activitate

De Mădălina Manole, pe
Trupa Boyzone și-a anunțat retragerea din activitate. Cei patru artiști și-au lansat cel de-al șaptelea album, astfel încununând 25 de ani de carieră artistică. Cu această ocazie, Boyzone pleacă într-un turneu european, iar la final vor coborî, oficial și definitiv, de pe scenă.

Trupa irlandeză Boyzone este compusă în prezent din Ronan Keating, Keith Duffy, Mikey Graham și Shane Lynch, Stephan Gately decedând în anul 2009, la doar 33 de ani, în urma unei afecțiuni congenitale cardiace. Ultimul album al acestora s-a dorit a fi un omagiu adus fostului coleg de trupă, iar pe album va fi inclusă și o piesă nepublicată cu acesta, piesă care a fost modificată astfel încât să i se includă propria voce: Acesta va fi ultimul album al Boyzone. Au fost 25 de ani minunați și promitem ca acesta să fie cel mai mare și frumos an din carieră – au scris artiștii pe pagina lor de Twitter.

Trupa Boyzone s-a reunit, de asemenea, și în anul 2013 pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare printr-un turneu și noi piese lansate.

Citește și – Monedă specială lansată cu ocazia nunții Prințului Harry. Ce mesaj va purta

Citește și – Detalii șocante despre moartea lui Avicii. Cum s-a sinucis

Sursă foto: Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter