Bianca Sârbu a ajuns din nou pe mâna medicilor din cauza cancerului

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 martie 2021, 15:21

Bianca Sârbu (42 de ani), prezentatoare de televiziune și actriță a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, a trecut recent prin momente de cumpănă. Cancerul de piele cu care a fost diagnosticată acum mai bine de șapte ani a recidivat, iar vedeta de televiziune a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor pentru o intervenție chirurgicală ce nu mai suferea amânare.

Așa se face că, la mijlocul lunii martie, pe data de 12, chiar de ziua ei de naștere, Bianca Sârbu a fost supusă unei operații de înlăturare a unei alunițe.

Vedeta a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală și deși este obișnuită deja cu vizitele dese la doctor din cauza bolii, spune că s-a speriat de gândul că nu se va mai trezi din anestezie.

„Mi-a fost frică de anestezia totală. Mă gândeam că nu mă mai trezesc , cine are grijă de copii … nişte nebunii. M-am operat la spitalul Floreasca, personalul a fost minunat. În momentul ăsta sunt vindecată 100%. Mi-am scos şi o aluniţă, pentru că e clar că eu am nişte probleme şi nu am vrut pe viitor să ajungem la toate celelalte. Sunt vindecată 100%, dar acum depinde de mine să am grijă, să mă duc la controale”, a mărturisit Bianca, la emisiune a de la Kanal D, „Teo Show”.

Citeşte şi: George Segal a murit. Actorul american avea 87 de ani

Citeşte şi: Cristina Cioran este însărcinată pentru prima dată

Citeşte şi: Cum arată Gina Pistol la doar câteva zile de la naștere

Citeşte şi: Vica Blochina, implicată într-un accident rutier. Vedeta a leșinat la volan

Artista a mai spus că soțul ei, Bogdan Romanescu, a avut mai multe emoții decât ea în timpul operației: „Mai dărâmat a fost soţul meu. Cred că s-o fi gândit că-l las cu doi copii pe cap.”

Bianca Sârbu are un trecut presărat cu multe drame și momente tragice.

În 2013, primul soț al Biancăi a murit pe scenă, chair în brațele artistei. Amândoi erau actori la teatrul Constantin Tănase, dar aveau și o trupă cu care cântau la diverse evenimente. Tragedia s-a întâmplat la o nuntă, unde Marian Sârbu, primul soț al Biancăi, s-a prăbușit dintr-o dată pe scenă. „Am plecat să cântăm la o nuntă și ne-am întors la o înmormântare, la înmormântarea soțului meu”, povestea atunci Bianca, rămasă văduvă la numai 34 de ani. Ea mai spunea atunci că a plâns mult după pierderea soțului, dar nicioadată în prezența celor doi copii, Luca (11 ani) și Miriam (9 ani).

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

Unul dintre copiii ei, Luca, a rămas profund marcat de moartea tataălui și nu putut conștientiza mult timp faptul că tatăl lui a decedat. „Dacă mă aude vorbind la telefon cu un domn, mă întreabă: „E tati?”, spunea Bianca.

Nu după mult timp, Bianca a aflat că suferă de cancer de piele și a avut nevoie de o operație.

În 2018, Bianca și-a refăcut viața amoroasă și s-a căsătorit cu Bogdan Romanescu (31 de ani) după numai o lună de relație.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter