Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au despărțit

De Mădălina Manole, pe
Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au despărțit. Cei doi și-au spus adio după aproape o lună de relație.

Dacă până acum au fost doar zvonuri legate de despărțirea Biancăi de proaspătul său iubit englez, iată că acum totul este clar: cei doi s-au despărțit, iar vestea a fost dată de Răzvan Botezatu, bunul prieten al Biancăi Drăgușanu și co-prezentator al emisiunii “Star Matinal” de la Antena Stars: “S-au despărțit de câteva zile și cu siguranță este ceva definitiv. Bianca este o femeie radicală și nu cred că au existat sentimente puternice, ca să treacă peste”, a mărturisit Răzvan Botezatu în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate și-au început relația la jumătatea lunii trecute, imediat după ce prezentatoare emisiunii “Te vreau lângă mine” și-a anunțat despărțirea de Victor Slav, fostul său soț și tatăl fetiței sale, Sofia Natalia, în vârstă de 2 anișori.

Bianca Drăguşanu (36 de ani) şi Victor Slav (38 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare în 2012. Un an mai târziu deveneau soț și soție, însă infidelitatea Biancăi a condus la divorț, pronunțat în 2014. Ulterior, cei doi s-au împăcat, fără a mai semna și actele, însă, și au devenit părinți.

Citește și – Vladimir Drăghia s-a căsătorit pe plajă. Imagini de la eveniment

Citește și – Dana Grecu a devenit mamă pentru a treia oară

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter