Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, declarații acide după despărțire

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 februarie 2021, 17:34

Sfârșitul anului 2020 și începutul anului 2021, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău le-au petrecut împreună în Dubai, iar apoi în Maldive. După întoarcerea în țară, modelul a declarat că trăiește „cea mai frumoasă perioadă” din viața ei.

Cu toate acestea, perechea s-a despărțit recent. Ulterior, Bianca și Gabi au făcut declarații acide unul la adresa celuilalt. De curând, Gabi a fost surprins întorcându-se acasă în compania a patru tinere.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, declarații acide după despărțire

După ce a aflat această informație, Bianca a declarat: „Ați văzut ce s-a întâmplat aseară în oraș, cică au fost promoții 3 la 10 lei. Te duci la un restaurant și îți iei un suc și îți mai dă trei gratis și poți să le iei cu tine acasă. Așa se întâmplă la promoție. Uite că dacă știam că e promoție ieșeam și eu în oraș”.

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, Gabi Bădălău a declarat că tinerele erau vecinele lui. Iar, despre despărțirea de Bianca a spus: „Se pare că nu-i priește Dubaiul. Totul e perfect. Totul e așa cum trebuie să se întâmple. Totul e lăsat în voia Domnului, totul se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător”.

Bianca Drăgușanu: „Am învățat din greșeli”

„Nu vreau să mai vorbesc despre ce a fost, haideți să vorbim despre ce va fi, iar energia mea bună nu se va strica niciodată. Așadar, vă pot spune despre mine și despre prezentul meu. Că sunt o femeie independentă, asumată, liberă, fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă.

Mi-ar plăcea să cred despre mine că am învățat din greșeli și, din experiența pe care am acumulat-o, vreau să vă dau câteva sfaturi utile. Nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și peste agresivitate și purtați-vă mai bine rece cu oamenii pentru că de la căldură se strică”, a mărturisit Bianca Drăgușanu în mediul online după despărțire.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul TV Victor Slav, alături de care are o fiică, Sofia Natalia (4 ani), și cu fostul om de afaceri Alex Bodi.

Gabi Bădălău s-a despărțit de fosta lui soție, artista Claudia Pătrășcanu, în vara anului 2019. În prezent, fostul cuplu luptă în instanță pentru stabilirea custodiei fiilor lor, Gabriel și Nicholas.

Foto: Instagram

Citește și:

Dragoș Bucur, noi declarații cu privire la decizia de a nu se vaccina anti-COVID-19 și de a nu purta mască

Prezentatoarea Pro TV Ramona Păuleanu este însărcinată! Primele imagini cu burtica

Speak s-a dezbrăcat de inhibiții și a vorbit despre filmele pentru adulți. Pe ce sumă s-ar săruta cu un bărbat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter