Bianca Drăguşanu, sexy în costum de baie. Uite ce slabă e!

De Unica.ro, pe

Bianca Drăguşanu a mers la plajă în weekend şi a profitat de ocazie pentru a poza sexy în costumul de baie. Este incredibil de slabă!
Bianca Drăguşanu a postat pe Facebook această imagine în care fanii ei au avut o cazia să o admire în ţinuta de plajă. Într-un costum de baie cu dungi, foarte trendy, vedeta şi-a expus picioarele interminabile şi talia incredibil de subţire.
Ceva mai tărziu, Bianca a postat o altă imagine în care o vedem distrându-se într-un club împreună cu prietena ei, Vica Blochina. Fanii nu au putut să nu remarce că iubita lui Victor Slav este foarte slabă şi au existat destule comentarii negative. Mulţi fani au făcut cometarii legate de „silicoanele” prea mari ale Biancăi, alţii au îndemnat-o să mănânce mai mult, însă au fost şi multe comentarii care i-au luat apărarea vedetei, ceea ce a făcut-o să exclame: „Sunteţi fooooarte tari!! Am cei mai tari prieteni de pe Facebook!
De altfel, Bianca a recunoscut că apelează la cure de slăbire foarte drastice, la limita înfometării şi că ea se vede „grasă” chiar şi acum.
Ţie cum ţi se pare silueta ei?
bianca dragusanu
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter