Bianca Drăgușanu, îngrijorată din cauza fiicei sale. Ce se întâmplă cu Sofia

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 12 iulie 2021, 10:51

Bianca Drăgușanu (39 de ani) are o fiică, Sofia Natalia (4 ani), din fostul mariaj cu prezentatorul TV Victor Slav (40 de ani). Fostul cuplu a fost căsătorit timp de un an, din 2013 până în 2014. Bianca și Victor au rămas în relații bune, pe primul loc fiind binele fiicei lor. Recent, în mediul online, modelul a dezvăluit că micuța are probleme de sănătate.

Bianca Drăgușanu, îngrijorată din cauza fiicei sale. Ce se întâmplă cu Sofia

„Dragii mei, mă confrunt cu o problemă majoră din cauza faptului că Sofia tușește de vreo două luni și am consultat tot felul de medici. Am ajuns chiar și la un doctor profesor la Cluj, care ne-a dat un tratament pe care trebuia să îl urmăm.

Bineînțeles că tratamentul nu se poate urma cu precizie din cauza faptului că Sofia nu are curaj să ia aceste picături care ni s-au prescris, de patru ori pe zi, câte patru picături.

Și acum încerc să duc muncă de lămurire cu ea să își ia picăturile, spunându-i că este foarte curajoasă și că trebuie să facă lucrul acesta”, le-a povestit Bianca Drăgușanu urmăritorilor ei.

Tot luna aceasta, Bianca mai spunea: „Sofia nu are nimic grav, însă are polipi, are imunitatea scăzută. Trebuie să-i dau tratament trei luni, iar din septembrie alt tratament. Dar, slavă Domnului, n-are nimic la ficat, la plămâni, totul este în regulă. Trebuie să o imunizez”.

Bianca Drăgușanu este o mamă autoritară: „Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu”

„Are 4 ani. Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu. În rest, pe toată lumea, cu trei lacrimi de crocodil, i-a făcut knockout. La mine antrenamentul este făcut și nu mă impresionează lacrimile.

Dar, repet, mama este foarte ușor de manipulat. Victor nu mai spun. Nici nu încape îndoială. De multe ori, când nu reușește să potolească căluțul sălbatic, mă sună: «Aoleu, ce mă fac?».

Citește și:

Bianca Drăgușanu a spus ce sentimente are pentru Gabi Bădălău după despărțire

S-au despărțit Cristina Ich și Alexandru Pițurcă? Ce a postat cuplul în mediul online

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, detalii surprinzătoare despre divorțul de antrenor

[Nu tolerez] răsfățul ăsta exagerat pe care mama îl induce. Bunicii răsfață copiii, părinții îi cresc, îi educă. (…) E un copil. Nu pot să am foarte multe pretenții, nu sunt absurdă. Nu o cert, nu o pedepsesc, așa cum făcea mama cu mine în copilărie.

Eu îmi aduc aminte de pedepse grave. Mă lăsa singură în cameră, mă punea să nu vorbesc cu sora mea. Existau pedepse de care eu îmi aduc aminte. Ea nu le recunoaște, dar eu îmi aduc aminte”, mai dezvăluia Bianca în toamna anului trecut, în emisiunea Vorbește Lumea.

Întrebată atunci de Adela dacă mami o ceartă, Sofia a răspuns că „nu”. „O mai și cert. Mă mai supăr pe ea”, a completat Bianca. „Ea are 4 ani acum, mai târziu, pe la 6 ani, o fac telecomandă.

Ce se întâmplă? «Mami, adu-mi aia, mami fă-mi aia.» Așa făcea maică-mea cu mine. (…) Eu îmi aduc aminte, de când eram mică. O puneam pe soră-mea să facă. Ea era telecomanda, nu eu. «Du gunoiul, fă aia, fă aia.» Eu aveam cui să dau sarcinile. Ea nu are cui, ea trebuie să fie”, a adăugat.

„Suntem prietene, asta este cel mai important lucru. Și avem o comunicare foarte bună. Asta până intervine mama, bunica. Când intervine bunica s-a terminat. Dar mă descurc”, a mai spus modelul în același interviu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter