Bianca Drăgușanu, declarație după despărțirea de Tristan Tate: „Oamenii vin și pleacă din viețile noastre”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 24 iulie 2018, 11:40
Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Tristan Tate după aproximativ o lună de relație, iar prezentatoarea TV a decis să șteargă toate fotografiile cu fostul iubit de pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu nu pare să sufere deloc după milionarul englez, iar asta reiese întocmai din ultima sa declarație făcută în cadrul emisiunii „Te vreau lângă mine” pe care o prezintă la Kanal D: ” Am început ziua, foarte, foarte fericită. Și am început și cu o ședință. Am ajuns la concluzia că sunteți foarte, foarte încăpățânați. Încăpățânarea e cel mai mare dușman pe care o persoană ar putea să îl aibă. Va încăpățânați să cuceriți o inimă care nu vrea sau nu poate să fie a voastră, să stați într-o relație trasă de păr și poate nefuncțională, să fiți în contexte care nu vă caracterizează, nu vă definesc, nu vă ajută, nu vă definesc deloc. Sau să trageți de oameni care sunt incapabili să stea lângă un alt suflet și să formeze un cuplu. Lăsați-i, domne, să plece. Iubirea e fluidă, trebuie să curgă de la sine.  Dumnezeu are mereu un plan pentru fiecare dintre noi. Mai ales pentru fiecare persoană care intră sau pleacă din viață noastră. – și-a început Bianca declarația

Niciodată nu pierdem pe nimeni și nimic. Oamenii au menirea să aducă ceva nou în viața noastră. O experiență frumoasă ne îmbogățește, una neplăcută ne întărește. Oamenii vin și pleacă din viețile noastre, așa cum și noi alegem să intrăm sau să ieșim în viețile celor de lângă noi. Importantă este seninătatea cu care privim aceste experiențe. Lăsați un pic încăpățânarea asta la o parte și Veți constata un lucru minunat: Fiecare om se află fix acolo unde trebuie și merită să fie. Și e perfect așa! Asta e încăpățânarea în iubire: să legi pe cineva cu jocuri încăpățânate și penibile. De cele mai multe ori aceste jocuri sunt penibile și imature. Iar încăpățânarea nu are legătură cu iubirea, să ne înțelegem. Ce e al tău e pus deoparte”, – a încheiat Bianca Drăgușanu.

Citește și – Prima declarație a lui Tristan Tate după despărțirea de Bianca Drăgușanu

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter