Bianca Drăgușanu, declarație controversată despre persoanele cu studii superioare

De Unica.ro, pe

Bianca Drăgușanu a făcut recent o declarație controversată legată de oamenii care au terminat o facultate. Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, vedeta a spus că ea, deși nu a terminat facultatea, se descurcă foarte bine în viață, spre deosebire de multe alte persoane cu studii superioare pe care le cunoaște și care au ajuns vânzătoare sau au o situație materială precară.

„Am venit în București pentru a-mi urma visul. Nu am terminat facultatea, am făcut doi ani și jumătate la ASE, în Petroșani, după care am abandonat, după care am început alte cursuri la o școală de televiziune. Și acolo m-am pierdut pe drum. Și mi-am dat seama că adevărata școală care m-a ajutat pe mine să reușesc este școala vieții. Eu am prietene și cunoștințe cu două-trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu nu am reușit să termin facultatea, dar am tot ce-mi trebuie. Nu pot să spun că am sau n-am regrete că n-am terminat facultatea. Cred că mi-aș fi dorit foarte tare să devin medic dacă aveam capacitatea și resursele financiare la momentul potrivit, cu siguranță terminam Facultatea de Medicină și aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni”, a precizat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, declarație controversată despre persoanele cu studii superioare

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, despre secretul siluetei perfecte. Ce mănâncă pentru a arăta atât de bine

Citeşte şi: Florin Răduță, fost câștigător „X Factor România”, probleme grave de sănătate la 27 de ani: „Mi-au găsit o tumoare!”

Citeşte şi: Raluca Bădulescu, apariție atipică în Ibiza. Cum s-a filmat jurata de la „Bravo, ai stil!”

Citeşte şi: Andreea Marin, trei rețete de preparate dietetice delicioase

Cât încasează Bianca Drăgușanu din postările pe Instagram

Bianca Drăgușanu a dezvăluit, în urmă cu câteva săptămâni, ce sume de bani îi intră lunar în cont pentru fotografiile și story-urile pe care le publică pe profilul ei de Instagram.

„Eu am un reach la tot Instagramul meu, eu am contracte foarte bune și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scris și pe foaie la care se plătește taxă. 10.000 minim! Când vine Black Friday fac și 20.000! Iar eu trebuie să am întotdeauna InstaStory-uri. Eu plătesc taxe și impozite la toate încasările pe care le am. Eu trebuie să-mi pozez pantofii, bluzița, extensiile, cerceii și așa mai departe. Trebuie să am un flux”, a dezvăluit vedeta, pentru Antena 1.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter