Beyonce, însărcinată pentru a treia oară? Imaginile spun totul

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 20 iulie 2018, 18:33
Beyonce, însărcinată pentru a treia oară? Burtica ascunsă sub hainele vaporoase pe care artista le poartă în ultima vreme ar putea indica o nouă sarcină. Iată imaginile care spun totul.

Primele suspiciuni privind cea de-a treia sarcină a cântăreței americane au pornit de la vestimentația în care Beyonce a apărut pe scenă în cadrul turneului On the Run II, în care se află alături de soțul său Jay-Z. Cei doi sunt părinții a trei copii, Blue Ivy, în vârstă de 6 ani, și gemenii Sir și Rumi, în vârstă de 1 an.

„Ea e însărcinată” a transmis o fană pe Twitter la postarea unui videoclip din timpul concertului lui Beyonce.

Prin hainele vaporoase pe care artista le-a ales, nu doar pe scenă, ci și în vacanța pe care o petrece la Cannes alături de Jay-Z și fetița lor cea mare, Blue Ivy, se poate vedea o burtică proeminentă, care poate indica o nouă sarcină.

Deși nu au dezvăluit nimic în mod oficial, Beyonce a postat-o pe contul său de Instagram două fotografii, pe care fanii le-au luat drept indicii și s-au grăbit să o felicite. În prima imagine este alături de soțul ei, iar la picioare are o sticlă de bere fără alcool, iar în cea de a doua, artista a pozat lângă un perete pe care scrie mare cifra 4.

beyonce, insarcinata a 4 a oara

Cântăreața este foarte discretă în ceea ce privește viața personală. Sarcinile anterioare au fost anunțate cu puțin timp înainte de a naște.

Citește și:

Iulia Vântur a explicat care a fost motivul pentru care s-a îngrășat

Ce se întâmplă când scrii pe Google Images cuvântul “idiot”

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter