Benone Sinulescu a fost externat. Fostul impresar al artistului, uimit de decizia medicilor

De Unica.ro, pe

Benone Sinulescu (84 de ani) a fost externat joi, 22 iulie, din Spitalul Județean Arad, după aproape două săptămâni de la internare. Interpretul de muzică populară ar fi fost găsit inconștient în casă în cursul zilei de 8 iulie.

Soția artistului, Elena Sinulescu, a fost acuzată de fostul impresar al acestuia, Ionuț Pavel, că nu-l îngrijește corespunzător. Potrivit Elenei, însă, solistul nu a fost găsit inconștient în casă, ci a căzut și nu a dorit să fie dus la spital. La momentul acela, cântărețul a fost internat într-un centru paleativ.

Ulterior, Benone Sinulescu a fost transferat la spital în Arad. „Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om. E vesel, comunică tot timpul. Este sub asistența medicilor, se ocupă specialiștii de starea sa”, declara profesorul Anton Hadăr cu doar câteva zile în urmă.

Benone Sinulescu a fost externat. Fostul impresar al artistului, uimit de decizia medicilor

Ionuț Pavel, fostul impresar al artistului, este surprins de decizia medicilor. „Se cam spală pe mâini după câte văd. Le-o fi frică și atunci l-au trimis acasă. Acum să-și asume dacă mâine moare. L-au trimis într-un loc mai puțin pregătit să îl primească decât atunci când era în centrul de îngrijiri paleative.

Un gest ca ăsta seamănă cu a arunca pisica. Ei acum nu mai pot fi trași la răspundere și nu mai sunt obligați să-l opereze. Puteau măcar să transmită analizele lui la Timișoara”, a declarat Ionuț Pavel, în exclusivitate pentru Click!.

Citește și:

De ce nu au Benone Sinulescu și soția lui, Elena, copii: „Nu avem copii, ea a…”

Irina Loghin nu a mai vorbit cu Benone Sinulescu de doi ani. Ce spune solista despre soția artistului

Carmen Harra, previziuni despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

Pavel dezvăluia pe 12 iulie că Raed Arafat i-ar fi propus soției artistului să meargă să-l opereze la Timișoara, însă aceasta a refuzat. „Cea mai mare problemă, de fapt asta cauzează starea aceasta a lui, este că o arteră care hrănește creierul este 80% astupată și o arteră coronară e aproape astupată. El trebuie operat de urgență”, a spus Ionuț Pavel, în emisiunea La Măruță.

„Se încearcă de 24 de ore aducerea lui la Timișoara pentru a fi operat, dar, și este prima dată când o spun pentru că am încercat să o protejez, dar din clipa asta nu mai pot, soția dânsului se opune tuturor celor din acest departament de situații de urgență să fie dus la Timișoara”, a continuat atunci.

Profesorul Anton Hadăr, bun prieten al lui Benone Sinulescu, a declarat că soția acestuia ar fi dorit ca medicii de la Arad să-l mai țină internat. „Medicii au ajuns la decizii distincte și doar unul ar fi dorit să-l opereze, dar acela nu e chirurg cardiovascular. Soția ar fi dorit să-l mai țină internat.

Eu însumi fac apel la conducerea spitalului din Arad să-l mai țină până se găsește o soluție mai bună. S-a apelat și la medici din Franța. Diagnosticul nu e atât de clar, dar problemele lui pleacă de la carotidă.

Ambele artere sunt înfundate. Aici dacă s-ar interveni, s-ar produce o irigare mai buna a creierului”, a declarat Anton Hadăr pentru România TV. Benone Sinulescu suferă de Alzheimer și de câțiva ani are grave probleme cu inima.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter