Ben Affleck ar vrea să o ceară de soție pe Jennifer Lopez de ziua ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 iunie 2021, 11:00

Ben Affleck (48 de ani) și Jennifer Lopez (51 de ani) sunt gata să facă pasul cel mare. Potrivit jurnaliștilor din presa internațională, Ben ar fi pregătit să-i ceară mâna lui Jennifer chiar când aceasta va împlini vârsta de 52 de ani, pe 24 iulie.

„Ben vrea să-și mai încerce încă o dată norocul în amor și are de gând să o surprindă cu o cerere romantică în căsătorie chiar de ziua ei, pe 24 iulie”, a spus o sursă a apropiaților cuplului pentru publicația closeronline.co.uk. Actorul nu vrea doar să se căsătorească luna viitoare, dar are în plan să se și mute cât mai curând cu Jennifer și cu cei doi fii ai ei, Max și Emme, în vila sa de 28 milioane de lire sterline din Miami.

Citeşte şi: VIDEO Jennifer Lopez și Ben Affleck, primul sărut pasional în public după reîmpăcare

„Amândoi sunt hotărâți să evite o relație la distanță. Jennifer a vorbit deja cu Marc (n.r. – Marc Anthony, fostul soț al actriței și tatăl gemenilor Max și Emme) și el a fost de acord ca gemenii să locuiască împreună cu mama lor și cu Ben cât timp acest lucru nu afectează în vreun fel custodia copiilor”, a mai precizat sursa.

În 2002, la ultima cerere în căsătorie, după doar două luni de relație, Jennifer a primit de la Ben un inel cu cun diamnat roz de 6.1 k.

J-Lo s-a despărțit de fostul iubit în primăvară

La mijlocul lunii aprilie, Jennifer Lopez a rupt logodna de Alex Rodriguez (45 de ani), iar la nici o lună de la despărțire, cântăreața a fost surprinsă de paparazzi în compania fostului iubit, cu care a fost și logodită în trecut, actorul Ben Affleck. J-Lo și Affleck au petrecut un weekend romantic în Montana, SUA, iar apoi au redevenit, oficial, un cuplu.

J-Lo are doi copii cu Marc Anthony, gemenii Maximilian David si Emme Maribel, în vârstă de 11 ani. În 2005, Ben Affleck s-a însurat cu actrița Jennifer Garner, de care a divorțat în 2018. Affleck și Garner au împreună tri copii: Violet Ann (16 ani), Seraphina Rose (12 ani) și Samuel (9 ani).

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter