Bebelușul unui jurnalist a dispărut fără urmă:„ Sper că cel care te-a luat te ține în brațe”

De Oana Savin, pe
Bebelușul unui jurnalist, în vârstă de doar o lună, a dispărut fără urmă. Prezentatorul canadian a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care își exprimă dorința de a-și revedea cu bine copilul.

Dan O’Toole (44 ani) a devenit tată în urmă cu o lună, însă nu s-a putut bucura prea mult de fiica lui, Oakland, deoarece aceasta a dispărut.

„Bebelușul meu Oakland. Mă rog ca cel care te-a luat să te țină în brațe. Că cel care te-a luat de lângă mine te protejează. Că cel care te are să te lase să te întorci în brațele mele”, a scris jurnalistul lângă o imagine alb-negru în care apare micuța.

„Te iubesc Oakland. Abia aștept ca într-o zi să te îmbrățișez din nou. Inima mea este frântă. Eu sunt frânt. Să fie clar, Oakland este vie, noi așa credem. Dar nu știm sigur. Am o fiică de o lună și nu știu unde este”, a completat Dan O’Toole.

Citește și: Șerban Copoț va deveni tată a treia oară

Pe de altă parte, potrivit People, Departamentul de Poliție din Toronto a precizat că nu a fost anunțat de dispariția niciunui bebeluș.

„La acest moment, Departementul de Poliție din Toronto nu are raportată dispariția copilului lui Dan O’Toole”, se arată în comunicat.

Jurnalistul a anunțat nașterea fiicei sale pe data de 26 mai.

„Faceți cunoștință cu Oakland Eleanor Sandra Newman-O’Toole. Fetița mea are un million de nume și toată inima mea”, spunea atunci O’Toole.

Vezi în Galeria FOTO cum arată micuța Oakland, precum și mai multe imagini cu Dan O’Toole.

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter