Bebeluşul regal: Tot ce trebuie să ştii despre copilul lui Kate şi William

De Diana Zagrean, pe

Ştirea că Ducesa de Cambridge este însărcinată a stârnit mare vâlvă în toată lumea. Cum cuplul Kate Middleton şi prinţul William este foarte îndrăgit, copilul lor va aduce multă bucurie în Casa Regală britanică. Iată tot ce trebuie să ştii despre copilul lui Kate şi William, de la zodie, la posibile nume.
Ceea ce acum câteva săptămâni erau doar zvonuri a devenit veste oficială ieri, când Casa Regală a anunţat că Ducesa Kate este însărcinată.
Sarcina este toxica
Vestea a fost dată publicității în urma unui incident care a avut loc luni după-amiază: soția prințului William a fost dusă de urgență la spital cu o accentuată stare de greață. Catherine, în vârstă de 30 de ani, se află în prezent internată la spitalul King Edward VII Hospital, din Londra. Conform medicilor, va trebui să stea în clinică timp de câteva zile.
Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a și Prințul consort, ducele Philip de Edinburgh, s-au declarat încântați la aflarea veștii.
„Ducesa a fost internată în această după-amiază la spitalul Regel King Edward VII, din Londa. Sarcina este în stadiu incipient, Ducesa va trebui să mai rămână câteva zile în spital și va avea nevoie apoi de o perioadă de recuperare”, scrie pe site-ul cuplului regal, potrivit Libertatea.ro.
Data naşterii bebeluşului regal
Surse de la Casa Regală Britanică susţin că Ducesa Catherine este însărcinată în mai puţin de 12 săptămâni, ceea ce înseamnă aproximativ două luni. Acest calcul pune data naşterii fiului lui Kate Middleton şi al prinţului William undeva în luna iulie.
Bebeluşul regal: Tot ce trebuie să ştii despre copilul lui Kate şi William
Aceste calcule nu sunt foarte departe de predicţiile oferite acum un an de o echipă de cercetători britanici şi istorici. Aceştia au prezis că Ducesa de Cambridge va rămâne însărcinată în jurul Crăciunului şi va anunţa oficial sarcina în luna martie. Pe baza acestui calcul, cercetătorii au prezis că naşterea moştenitorului va avea loc pe 27 august 2013.
Ce zodie va avea copilul regal
Dacă bebeluşul cuplului Catherine – William se va naşte în luna iulie, zodiile posibile ar fi Rac sau Leu. Astfel, dacă Ducesa de Cambridge naşte între 22 iunie 2013 şi 22 iulie, bebeluşul regal va aparţine zodiei racului. Dacă naşterea are loc între 23 iulie şi 22 august 2013, copilul lui Catherine şi William va fi leu.
Citeşte mai departe şi află ce nume ar putea William şi Kate să dea moştenitorului, dar şi cine ar putea să fie naşii acceptaţi de Regina Elisabeta a II-a, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter