Bebeluşul regal: Kate ar putea pleca azi

De Unica.ro, pe

Ducesa de Cambridge, Kate, băieţelul ei nou-născut şi prinţul William, tatăl lui, sunt bine cu toţii şi ar putea pleca acasă chiar azi, pe seară.
Ducele şi Ducesa de Cambridge, William şi Kate au dat publicităţii un comunicat în care anunţă că şi ei, şi copilul sunt bine şi mulţumesc celor de la spital pentru felul cum au avut grijă de ei.
Am vrea să mulţumim personalului de la spital pentru gija enormă pe care au avut-o faţă de noi toţi. Ştim că a fost o perioadă foarte plină pentru spital şi am vrea să mulţumim tuturor – personal, pacienţi şi vizitatori – pentru înţelegerea de care au dat dovadă„, au declarat Kate şi William.
Saturnia: Ce-l aşteaptă pe bebeluşul regal. Vezi ce fel de rege va fi fiul lui Kate şi William
Ginecologul personal al reginei a vizitat-o pe Kate marţi dimineaţă pentru a se asigura să totul este în regulă. Este posibil ca după ora 18:00, familia să părăsească spital, dacă nu decid să aştepte până mâine. Oricum, William a petrecut şi noaptea trecută la spital, într-o cameră separată pentru a fi alături de soţia şi fiul lui. El a primit un concediu de paternitate de două săptămâni.
Deocamdată nici măcar fericitul bunic, prinţul Charles, nu ştie care va fi numele micuţului, dar la casele de pariuri, numele preferate sunt George, James şi Henry.
Foto: Bebeluşii regali de-a lungul timpului. Vezi cele mai frumoase imagini!
Camilla, soţia lui Charles, a declarat: „Suntem foarte entuziasmaţi şi vestea e minunată pentru bunic. Se descurcă de minune cu copiii„. Prinţul a spus doar că este peste măsură de încântat şi entuziasmat şi că abia aşteaptă să-şi vadă primul nepot.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter